441
28 Супер способи зробити подарунок оригінально. #8 - це захоплення!
Це мій день народження мами цієї неділі, а потім на наступний тиждень в сестри і близькому другу. І це тільки у вересні! Я, наприклад, люблю дарувати подарунки, але я намагаюся це зробити кожен раз, щоб вони принесли максимум радості перпетора свята.
У цьому випадку упаковка грає важливу роль. Завжди приємно отримувати подарунки. Подарунок, елегантно і винахідливо упакований, буде радісно.
Крім того, я вірю, що ручка - свого роду притоки до родичів і друзів. Після того, як це зробити в магазині, ви просто витрачаєте гроші, купивши ще один сервіс, який цінує кілька людей. Але, створюючи оригінальну упаковку своїми руками, ви, безсумнівно, інвестуєте шматочок душі, і це буде оцінено.
Як красиво зробити подарункову редакцію "Сайт" Я приготував для вас 28 абсолютно чудовий. Ідеї для створення подарункових пакетів своїми руками. Як можна подарувати сонячний настрій навіть в похмурій осені!
Для того щоб упакувати подарунок красиво, просто пам'ятайте, що ви знаєте і любите зробити своїми руками, і ідея декору упаковки прийде на думку себе.
Ви в'язання? Прикрасити пакет з в'язаним квіткою. Зацікавлена в перекриття, скребкування, ліплення з полімерної глини або бісероплетіння? Зробіть елементи декору в цих техніках, і ваш подарунок буде прикрашений на найвищому рівні!
Я зраджую ці чудові ідеї! Що ви думаєте про це? Подарунок? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками в коментарях.
І не забудьте показати друзям цю красу, можливо, деякі з них хочуть зробити щось схоже для вас.
Артикул
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
У цьому випадку упаковка грає важливу роль. Завжди приємно отримувати подарунки. Подарунок, елегантно і винахідливо упакований, буде радісно.
Крім того, я вірю, що ручка - свого роду притоки до родичів і друзів. Після того, як це зробити в магазині, ви просто витрачаєте гроші, купивши ще один сервіс, який цінує кілька людей. Але, створюючи оригінальну упаковку своїми руками, ви, безсумнівно, інвестуєте шматочок душі, і це буде оцінено.
Як красиво зробити подарункову редакцію "Сайт" Я приготував для вас 28 абсолютно чудовий. Ідеї для створення подарункових пакетів своїми руками. Як можна подарувати сонячний настрій навіть в похмурій осені!
- Досить простий пакет білого паперу виглядає ефектно і цікаво, якщо додати в неї цей лист, навіть якщо вирізати з кольорового паперу.
-
- Від такого солодкого і ніжного подарунка порадує будь-якого представника прекрасного статі. І все, що вам потрібно для цього невеликий букет ромашки, яскравий тон стрічки з квітами і листом простих виробів, який продається в будь-якому магазині канцелярських товарів.
-
- Погляд з візерунками! Чому не замінюють стрічки з такими пишними метеликами?
-
- Не дивно, що найприємнішим словом для людини є його ім'я. Так чому б не зробити подарунок? Це випадок, коли упаковка виконує не тільки естетичну функцію, але і допомагає зрозуміти, де подарунок є. Наприклад, напередодні Нового року, коли є сюрпризи для кожного члена сім'ї під дерево.
р. -
- Для цього дизайну вам знову знадобиться папір і кілька листів кольорового картону. Просто вирізати картон серця і закріпити їх на подарунок нитками в'язання. р.
-
- Я думаю, що я зроблю цю ідею.
-
- Дуже незвичайний і одночасно дуже простий розчин. Щоб втілити цю ідею, вам знадобиться красиві листівки, підійдуть за розміром, а трохи біла широка стрічка.
-
- Ще один чудовий приклад оформлення подарунка живими квітами. Хто говорить квіти можна тільки в букеті? р.
- _ Новини
- І такі пуми-поми різнокольорових ниток стануть відмінним альтернативою вже втомлених луків.
-
- Шукаєте цей пакет, ви відразу хочете взяти картину з цим подарунком, але розкрити такий стильний подарунок обов'язково стане жито. 6713847р.
-
- Я думаю, що цей оригінальний дизайн буде дуже щасливий всі осінні дні народження.
-
- І це варіант подарункової упаковки для творчих людей: ноти - для музикантів, газетний лист - для журналістів. Тим не менш, така обгортка підійде для будь-якого іншого презенту, адже друк журналу ніколи не виходить з моди.
-
- Якщо кохана людина не схожа на занадто яскраву і барвисту упаковку, то можна зробити оригінальну коробку з «чоловічим» характером. Ви можете покласти годинник, подарункові сертифікати або звичайний британок і шкарпетки.
-
- Ці паперові перо виглядають дивовижними, не вони? І ви можете зробити це самостійно. Простий олівець, кольоровий папір, ножиці і бажання створити допоможе зробити подарунок незабутнім!
-
Для того щоб упакувати подарунок красиво, просто пам'ятайте, що ви знаєте і любите зробити своїми руками, і ідея декору упаковки прийде на думку себе.
Ви в'язання? Прикрасити пакет з в'язаним квіткою. Зацікавлена в перекриття, скребкування, ліплення з полімерної глини або бісероплетіння? Зробіть елементи декору в цих техніках, і ваш подарунок буде прикрашений на найвищому рівні!
Я зраджую ці чудові ідеї! Що ви думаєте про це? Подарунок? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками в коментарях.
І не забудьте показати друзям цю красу, можливо, деякі з них хочуть зробити щось схоже для вас.
Артикул
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
Пиріг з сиром троянди: тільки 20 хвилин і з'їсти всю сім'ю на тиждень!
Скільки крові у жінок втрачають при менструації? Тепер я ретельно переглядаю себе...