Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки.

Після довгих відносин секс стає загальним місцем, і здається, що партнери вже знають все про один одного. Але це на даний момент, коли більшість з нас втратили наш погляд, що може статися найбільш ембрація і випадкові ситуації. Для сексу залишити тільки приємні спогади, використовуйте наші маленькі поради!

Ідеальний секс Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки.

1. Гоління в шлунку
    Це не найгірше, що може статися під час статевого акту. Але це ще не дуже приємно почути гучні шуми, коли ви намагаєтеся насолоджуватися сексом. Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки.

Так що шлунок не турбується в наступні кілька годин, не можна порушувати себе, але не варто перестаратися. Також причина омивання може бути зайвим хвилюванням або тривожністю. Спробуйте відпочити якомога простіше: можна навіть взяти заспокійливу баню.

2. Сприяє
    Є багато чинників, які можуть подразнити дихальні шляхи: пил, частинки аерозолю, дезодоранти або лак для волосся, вовна, рослинні запахи ... Нерідко тяжке чхання стає перешкодою для створення любові в природі, особливо алергічних людей. Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки.

Щоб захистити себе від такого дискомфорту, можна приймати спільний душ перед статевим актом (якщо причина алергії - косметика). В інших випадках слід скористатися перевіреною хитрістю: вичавити індекс і поле великого пальця, яка трохи нижче носа, і тримати до бажання зникнути.

3. гази
    Якщо при затримці раптом починає торматися шлунком, варто звернути особливу увагу на харчування. Їжа є першопричиною підвищення газоутворення. Під час романтичної вечері слід відмовитися від їжі, яка повільно вбирається і провокує здуття. До таких продуктів відносяться: виноград, родзинки, кукурудза, квашена капуста, пиво, яблука.

Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки. р.

Також неприємні звуки можуть приходити з вагінальної вагінальної. Причиною цього явища є невідповідність розмірів статевих органів. Щоб уникнути гасіння ситуацій, спробуйте вибрати положення, в яких в'їзд до вагінальної вузьки.

4. Нервовий тик
    Якщо під час статевого акту ви раптом захочете повік, вам необхідно спробувати максимально розслабитися. Нерідко мимовільні скорочення м'язів проходять самі. Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки.

Нервистий тик - тривожний дзвіночок тіла, сигнали, які потрібно приймати деякий час для відпочинку. Поспішайте провести наступні вихідні в природі, далеко від метушні міста. Також не забудьте про повноцінний нічний відпочинок.

5. Бурп
    Погана ситуація, коли, під час інтимність Настає рясне виділення газів з стравоходу або шлунка. Щоб уникнути гасіння моментів, слід ретельно стежити за тим, що ви їсти під час вечері. Сильний пов'язок може спровокувати вуглецеву воду, пиво, жирне м'ясо і манфін.
    Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки. Р

Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною не тільки для вас, але і для ваших друзів. Обов'язково поділитися статтю з ними.

Артикул Як уникнути незручних моментів в сексі? Я не зроблю ці дрібні помилки.

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.