501
15 'Гама престолів' Символи, які інші актори повинні бути зіграно
«Гame of Thrones» – це дивовижна серія, яку люблять багатомільйонну аудиторію по всьому світу. Але що якщо персонажі грали інші люди?
Веб-сайт Я дізнався, що з акторів відмовлявся, можливо, долювала роль - всі ті, хто перепрощує себе за короткий прогляд. Ми також хотіли б уявити, що символи будуть виглядати, якщо інші люди грають їх.
Сесія Lannister (Tricia Helfer)
Триція Гольфер, зірка серії «Зоряний круїзер Галактика»Вона слухала роль Cersei Lannister, як вона оголосила на Twitter після нескінченних питань від шанувальників. Вона знаходить книги, відмінні та надійні надії Мартіна, випустить наступний раз. Тепер Tricia грає нашу леді в серії Fox Lucifer. Ну, не поганий.
Король за стіну (Домінічний захід)
Домініка Захід звернувся до ролі Mance RaiderНе хочете витрачати шість місяців від вашої сім'ї. Коли його нефрит заявив, що «Гама престолів» був єдиним великим шоу на телевізорі, Домініку, які не переглядали серію або читання книг, зрозуміли, що він був приступним, але він був занадто пізно – Кіран Хайндс вже був схвалений для ролі короля-Бейонд-Вал.
Станніс Баратеон (Mark Strong)
Марк Сильний не згадував про те, що роль він вийшов.Вважають, що актор повернув роль Станніса Баратеона за титульну роль в серії «Low Winter Sun», яка на жаль, закривається після 1-го сезону.
Попри те, що вона повинна бути кращою, щоб дати роль Марку, адже Стівена Дільяне, який відіграв Станніс у серії, не був на всіх, які перенесли дух «Гама престолів».
Daenerys Targaryen (Tamzin Merchant)
Тамзін Мерчант офіційно пролити як Daenerys Targaryen Повернувшись у серпні 2009 року, вона навіть похилого в пілотному епізоді, але пізніше давала бобське материнство. Що саме вплинуло на від’їзд Тамзіна від проекту – погана якість «пілоту» або роль одного з дружин Генріха VIII в серіалі «Тудори» – і залишилась невідомимою, але її продуктивність в «Тудорах» пізніше оцінила Джордж Мартін.
Санса Старк (Маленький Meikle)
Британка актриса Izzy Meikle-Small Вона була одним кроком від отримання ролі Санса Старк, але в кінцевому підсумку HBO підтвердив Софі Тернер. Молода акторка каже, що вона не була застарілою, оскільки є занадто багато «недих» в серії, а її батьки не хотіли б це зробити.
Ізці повинні бути згущеними, Для юних акторів Гра престолів - відмінна весняна дошка у своїй кар'єрі. Наприклад, завдяки ролі Sansa Sophie Turner вже відігравала супергероїн в блокбустері «X-Men: Apocalypse».
Catelyn Stark (Jennifer Elle)
Дженніфер Ale було підтверджено HBO як Catelyn Stark.й Вона, як Тамзін Мерчант, відіграла в пілотному епізоді, після чого вона оголосила про свою пенсію від проекту. Попри те, що незважаючи на свою любов до книг і проекту, вона не зможе залишити її новонароджену дочку Талула на тривалий час, щоб фільмувати. Він символічний, що любляча мати не вдалося відтворити люблячу матір через її материнські почуття.
Свій мозок (Jared Harris)
Британський актор Jared Harris У інтерв'ю він скаржав, що після перевірок він не міг отримати роль в серії «Вестсвіт», де Антон Хопкінс був відданий, а також роль Його стріли в «Гамі Пресонів». Виробники майя просто забирають старші актори. Ну, а потім ще з'явився Jared.
Renly Baratheon/Lorace Тирелл (Sam Heughan)
Екстер'єр зірка, шотландський актор Сам Хугхан Він слухав для гри престолів 7 разів. Сім'я Він слухав роль Рено Баратеона, Лорас Тирелл, деякі з братів нічних годинників і був настільки близько кожного разу, але все ж не достатньо, щоб отримати роль. І сказав він: "Гуї, просто дайте мені меч!" Сам - фанат світу Вестероса і дивиться вперед до виходу кожної нової серії.
Досвід найкращого вчителя, і впевнено, що ці перевірки не були в ваговому - Сам отримав основну чоловічу роль в досить популярній серії телеканалу Sony.
Піпар (Danny Dyer)
Один з найпопулярніших акторів Cockney Danny Dyer Я не міг переїхати на Вестерос три рази. Важко вини акценту, хоча серед розсіювання британських акторів серії Cockney акцент Danny не буде зайвим, особливо в фантастичному світі.
Всі три ролі важко говорити про те, але ми знаємо напевно, є Піпар, друг Йона Снігу у братстві. І хто знає, якщо ви його відіграли, можливо, Піпар не загинув під час оборони Чорного замку, але збереглися, як у книзі.
Xaro Xoan Daxos (Mahershala Ali)
"Чи можу я відхиляти Магершхала Алі?"Ніна Золото, кастинг директор Game of Thrones. В рамках проекту «Оскар-2017» став переможцем конкурсу «Оскар-2017» та протягом тривалого часу приготував аудит для ролі торгового марка Xaro Xoan Daxos.
У інтерв'ю з Джиммі Кіммель, актор заявив, що ці слухання були найгіршими в його житті: немає підходящого крісла для проведення перевірок, і все вирушилося неправильно. Алі, вНаступного разу принесіть праве крісло з вами.
Веймар Royce (Jamie Campbell Bauer)
Джамі Кемпбелл Бауер, відомий своєю роллю «Кайя» в «Твілайті» відіграла в «пілот» серії Weimar Royce, розгін «Нічний годинник». Невідомо, що це викликало його, щоб пізніше відмовити – вже згадувалося про низьку якість пілотного епізоду або читав сценарій до кінця і дізнався, що Weimar Royce був першим символом, який буде загиблим у серії.
Ролин Тульлі (Пердіті тижня)
Британська акторка Perdita Weeks Завдяки своєму досвіду в серіалі «Тудори» без проблем отримала роль Рослін Таллінн (не Фрей). Паралельно вона отримала пропозицію по стріляти серії «Геретика» в Румунії. У зв’язку зі спланованими конфліктами, віки обрали Heretics, але проект був скорочений, а актриса змушена попросити назад до гри престолів. На жаль, вона була занадто пізно - Олександр Довлінг був підтверджений за свою роль.
Melisandre, Червона Приестеса (Gillian Anderson)
З Гіллян Сам Андерсон не розкриває, що роль вона відмовилаБагато хто вважає, що вона відхилялася від ролі Cersei Lannister. Більш реально, враховуючи конкуренцію, а також досвід міфічних і психологічних ролей пана Андерсона, виглядає роль Мелісандра, Червоної Приести.
Дочка актора не може вірити, що вона звернулася до ролі, до якого відповіли Гілляни: «Якщо я збираюся витрачати багато часу на щось схоже, я збираюся працювати з режисером Мартіном Скрсесом. й
Джонатан Ціна
Джонатан Ціна, яка блискучо відіграла релігійну фанату На початку проекту запрошували свою стрілу в грі престолів. Він не був близьким до «підземелля, драконів і фантазійних речей», тому він відмовився.
"Гама престолів" побували вікторично по всій планетіЧерез рік Джонатан запропонував знову грати, а потім він не відмовився. Він сказав, що я все ж радий, що я сказав, що немає першого разу. Я чекаю на Його Воробу. й
код товару:
Шотландський актор Brian Cox Він відхилив пропозицію HBO на початку проекту. Він згадував: "Увійти, дурити, я звернув пропозицію на ранні дні, бо вони не сплачували достатньо грошей." Зараз у них багато грошей. І я був фольгою.
І якщо Джонатан Ціна підійшов з другою пропозицією.Брайан Кокс перекусає своїх ліктів під час перегляду своїх старих друзів.
Ви також можете побачити, хто Viggo Mortensen, Tim Roth, Sam Claflin і Lily Allen може грати.
Фото попереднє перегляд східних новин, східні новини
Сайт: www.eastnews.ru
10 близнюків публічних пам'яток, які можна відвідати безкоштовно
20 Фотографій Коли все починається добре, але потім