Комунікація, бісексуал, tequila lover, genius наркоман Frida Kahlo.

Робота цієї жінки милий. Сьогодні її картини цінуються на мільйони доларів, продаються на аукціонах, зберігаються в приватних колекціях і експонуються в національних музейах і галереях по всьому світу.

Р

І мало хто знає, що народження неймовірного таланту в цій жінці призвело до страшної трагедії.

Мексиканська художниця

У віці 18 років дівчина стала жертвою страшної аварії: автобус збігався з трамваєм. Його наслідки для Фріда Кахло були страшними: розщеплення стопи і плеча, 11 переломів правої ноги, потрійний перелом тазу, потрійний перелом хребта, перелом коларону і ребра, живіт і матки, проколів через металеві рейки.

Габаритний зображення

868159

Вона мала 32 операцій і витратила рік в ліжку в ортопедичному корсеті. Після цього коляска і литий довгий час став звичними супутниками. В цей період Фріда вперше попросила батька для щіток і фарб. Особливу підраму прикріпили до ліжка, і дівчина навчилася малювати лежачи.

р.

Майбутнє художник Фріда Кахло Вона відчувала фізичний біль і психічний біль. Вони перетворюються в однаково інтенсивний і нездоровий живопис.

р.

Фріда Кахло неспроможне бажання жити. Вона пофарбувала її литий і спробувала зцілення в колясці. «Я сміюся на смерть так, що це не завадить найкращого, що в мене. й

1115699

Художник Фріда Це культурний символ Мексики. З 1944 по 1954 рр. у найбільш креативно продуктивному періоді її життя вона зберігала щоденник, що після її смерті зберігала таємниці мексиканського уряду за сорок років у закритому архіві. І після публікації текст відразу став кращим

170 сторінок наповнені спогадами дитинства, акварельними ескізами і кандидними записами екструзії любові до чоловіка. У мене є два пригоди: один, коли автобус збився в трамвай, інший був Дієго.

З чоловіком відомий мексиканський художник Diego Rivera, вона була об'єднана не тільки мистецтво, але й політичні ідеї - пристрасне прихильність до Комуністичної партії.

Дієго було 20 років старше Frida: жир, потворна, некультурна, але прикрашена жінками.

І сам Фріда стала ламою жінкою з вирощеними бровами. На першому засіданні з ідолом - Дієго Рівера до
Вона ковтати собі, що вона б зрадити його. І все ж завоював його, але не з зовнішніми красами, але досить з його лютою. Diego - це початок, Diego - моя дитина, Diego - мій друг, Diego - мій художник, Diego - мій батько, Diego - мій коханець, Diego - мій чоловік, Diego - мій мама, Diego - це мій, Diego - це мене, Diego - це мій, Diego - це все.

312750 р.

У пара не було дітей. Наслідки нещасного випадку і частих депресій, які призвели до невідповідностей Дієго, викликали три викиди в Кахло: «Я спробував погасити мій суд, але ці бджоли навчилися плавати...»

Р

Річка знав, що він не хотів змінити: «Щим я люблю жінок, тим більше хочу, щоб вони страждали». У картинах він зображував себе як кицька toad з ким-небудь кривавим серцем в руках.

Він в кінцевому підсумку обдурив на Frida з її молодшою сестрою, seducing the girl. Пара розлучена, але через рік вони відновили шлюб, художник не міг жити без Дієго.

Р

р.

Вона ніколи не була зразковою дружиною і сама Фріда. Її екстраверсивний визволений характер відчував себе, ніхто не змогла втілювати насильницький темп художника. Вона використовується для одягу, курити багато, зловживання текілою, співати непристойні пісні, розповісти непристойні жарти, кинути дикі вечірки і не секрет її бісексуальних відносин.

З'єднання з Троцьким тепер відомий світ. За деякий час радянський комісар відвідав будинок мексиканських комуністичних митців. Сам Річка притулила його, а пристрасть до Марксистських ідей об'єднала чоловіків.

Коли увага Троцький до Фріди Кахло стала видимим для всіх, він змушений залишити Мексики, щоб уникнути смерті важкою рукою ревнього Дієго. «Ви відреставрували свою молодь і відчували свою славу. З вами я відчуваю себе як сімнадця-річного хлопчика, фугтив Марксист сказав в любовному листі до мексиканського художника.

Захворювання, яке Фріда Кахло отримав в результаті нещасного випадку, прогресував і приніс страшний біль, який був замочений наркотичними болями, змішаними з спиртом. У 1953 році митець провів першу персональну виставку в рідній країні. Вона прибув на її грудях, посміхаючи і випрямляючи квітка приколів її волосся.

р.

Восьмий день до смерті Фріда Кахло створив картину з життєздатним написом Віва-ла-Віда (Лонг життя). Вона пофарбувала сонячні дині з ампутованими ногами.

12500 р.

Останній запис у щоденних читаннях: "Щоб би вийти успіх і я не повернувся назад."

І все ж найяскравіші слова в ній: «Діти надії, стояти прямо!»

Розповідайте друзям історію цієї неординарної талановитої людини та поділу статті в соцмережах.

Стать

Альона Сташко Альона любить танцювати і навчатися в тренажерному залі. Він вважає, що треба прагнути до балансу життя і зберегти баланс в будь-якій ситуації. Він слухає джаз і переглядає короткі фільми. Вона мріє про відвідування Нью-Йорка і відвідування Бруклінського акваріума, розташованого на Атлантичному океані. Адмірінг Broadway. Улюблена книга – «Віолети у середах» Андреа Мауройса.