Вранці і вечорі я проповідую одну з цих молитв. Надійний захист від зла, ворогів і неприємностей!

Ми постійно слухаємо. Неперевершені новини про телебачення, в інтернеті і на радіо досягають нас, викликаючи ігнорування і випереджання. Найгірше це те, що всі ці сумні події відбуваються надзвичайно близько, і, можливо, навіть дуже близько до нас.

Багато людей побажають зло на інших, випромінюючи негативну енергію в чистому вигляді. Щоб захистити себе і сім'ю від шкоди, наш редакційний персонал пропонує скористатися цими міцними Православна молитвай

62857257

Молитви за захист
  1. Для захисту сім'ї
    Якщо ви відчуваєте, що деякі люди дивляться на вашому домі з заздрістю, спробуйте цю молитву вранці і ввечері. Він захистить вашу сім'ю від зло людей і негативних поглядів. «Христос Ісуса Христа, син Божого. Захищайте своїх службовців від думок противника. Захистити мене від зло людей і чорної заздрості. Вибухають курки, пошкодження і зло очей.

Чистий спосіб життя від лепросі, інфекції, хвороби і болю, від тривалості, переслідування і рослинності. Допомагати мене йти від всіх гріхів і злочинів, дати мені радість. Так буде. Амен! ?

2. Від malice
    Ця молитва допоможе захистити себе від ворогів і людей з поганими намірами. Ви повинні прочитати його щодня, мислити про кожне слово. «З благословенним Старом Матрона. Очистити душу і смертне тіло захворювання і захворювання. Якщо ворог відправив шкоду і зауважив з сердитися поглядом, поверніть до нього те, що нестерпний у мене.

Подаруйте мені захист від злих людей і попросіть Господа Бога на святий реліз. Променя для мене в палацах Бога і захистити мене від злоу очей і висить ворога. Так буде. Амен! ?

3. Якщо є чорна лінія в житті
    Ви бачите, що серія збоїв і сумних подій не залишить вас? Тоді обов'язково запитайте про допомогу від Пресвятої Богородиці. «Мама Божої Матері,
    Я молився за сина Христа:
    Тексти пісень, а це означає: Будьте, мій коханий син,
    У пам'яті Верховного Кратора твій батько,
    Збережений, захищений,
    Від будь-яких труднощів до певного часу захищено. й
    Анголи слухали молитву,
    Господи, всі її слова були передані.

Я, раб Божого,
    Що знає,
    Щоб уникнути неприємностей в домашніх умовах.
    Боже благословення, Свята Трійця, допомога!
    В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.
    Зараз і назавжди. Амен! ?

4. Молитва до 12 Апостолів
    Сьогодні, 23 серпня, найкращий день для променя до 12 апостолів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Нехай Бог піклується про вас і вашу сім'ю. Якщо ви вірите в цілющу владу молитви, обов'язково поділіться цією статтю з друзями.

Артикул

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.