220
Він викладає 4 твердих яйця безпосередньо на фаршированій подушці ... Результат? Всі пиріжки!
У мене є сімейна традиція. Я варив сніданки, обіди і вечері в будь-який тиждень, але в суботу мій чоловік радує мене кулінарними порадами. Нещодавно наш улюблений став м'ясой І з причини.
Після першого приготування цей торт був любим всім в домашніх умовах, і гості перед тим, як приїхати до нас, напевно, запитайте, чи буде на столі цей смачний делікатес.
Чоловік не схожий на занадто багато з приготуванням, і цей торт є чітким підтвердженням цього. За 10 хвилин ви будете готувати її, і для випічки не більше півгодини - і буквально за 40 хвилин ви зможете насолодитися приголомшливим смаком. Головне, щоб зробити це швидко, так як торт летить за хвилину!
Редакція м'ясного пирога "Сайт" Я приготував для вас смачний рецепт м'ясного пирога, з якого просто неможливо розбити!
інгредієнти
956738 р.
Підготовка
Пиріжки гостинність і домашнього комфорту. Спробуйте цей м'ясний пиріг на вечерю. Бон привіт!
Я також пропонуємо вам ще один рецепт м'ясного пирога - сільський пиріг на картопляному тісті. У зв'язку з великою кількістю соковитих і ароматичних начинок страва виходить незвичайно сердечно. Добра їжа на вечерю з сім'єю.
Якщо вам подобається цей рецепт, обов'язково зберігати його і показати його коханим. Після всього, такий успішний рецепт м'ясного пирога рідко зустрічається!
від
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
Після першого приготування цей торт був любим всім в домашніх умовах, і гості перед тим, як приїхати до нас, напевно, запитайте, чи буде на столі цей смачний делікатес.
Чоловік не схожий на занадто багато з приготуванням, і цей торт є чітким підтвердженням цього. За 10 хвилин ви будете готувати її, і для випічки не більше півгодини - і буквально за 40 хвилин ви зможете насолодитися приголомшливим смаком. Головне, щоб зробити це швидко, так як торт летить за хвилину!
Редакція м'ясного пирога "Сайт" Я приготував для вас смачний рецепт м'ясного пирога, з якого просто неможливо розбити!
інгредієнти
- 650г свинячий фарш
- 6 яйця
- пухкі
- 50г сир моцарелла
- 15г часник
- 35г петрушки
- сіль
- чилі
956738 р.
Підготовка
- Підготуйте фарш і яйця заздалегідь. Вам буде потрібно звичайний свинячий фарш (як для сміття або пельменів). Також кип'ятять варені яйця 4.
(доб. 3) - Додаємо в фаршу 1 сире яйце, а також сіль і перець за смаком. Вимийте, подрібніть і додайте петрушку до фаршу, щоб дати аромат і часник. Подивляйте його акуратно.
- Наріжте моцарелла з тонкими пластинами. Вам буде потрібно близько 9 штук.
- Прокочуйте лист пергаменту на харчовому пергаменті і покладіть на нього половину фаршу.
- У верхній частині рівномірно розкладаного фаршу покласти 5 пластин сиру, а потім 4 цільних яйця. Покладіть залишилися скибочки сиру на яйця.
- З решти половини м'ясного горіха утворюють кілька дрібних тістечок і починають закривати начинку яєць з ними. За допомогою ложки розподіліть залишки м'яти на всіх шарах начинки.
- На обох вільних краях тесту ply зробіть 6 діагональних розрізів. Потім починайте утворюючи корж, закріпивши тісто у вигляді поросят.
- Подаруйте сире яйце міксером і ретельно змастити майбутній торт.
- Покладіть підготовлений торт в духовці, нагрітим до 180 градусів, і почекайте півгодини до повного приготування.
- Це те, що буде виглядати м'ясний пиріг.
доб. 762
Пиріжки гостинність і домашнього комфорту. Спробуйте цей м'ясний пиріг на вечерю. Бон привіт!
Я також пропонуємо вам ще один рецепт м'ясного пирога - сільський пиріг на картопляному тісті. У зв'язку з великою кількістю соковитих і ароматичних начинок страва виходить незвичайно сердечно. Добра їжа на вечерю з сім'єю.
Якщо вам подобається цей рецепт, обов'язково зберігати його і показати його коханим. Після всього, такий успішний рецепт м'ясного пирога рідко зустрічається!
від
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
21 чудових ідей створення декоративних подушок. Це можливо навіть тим, хто не може зшити.
Вранці і вечорі я проповідую одну з цих молитв. Надійний захист від зла, ворогів і неприємностей!