240
Моя дочка має шкільну форму, і я прийшов зі шкалою.
Вчора, в той час як я був на роботі, десятий-градер назвав мене:
- Мама, ми повинні піти в школу сьогодні, ми повинні спробувати на нову форму. Тексти пісень, а це означає: Чи ви приводите мене?
- Так, Маш, звичайно. Я підбираю вас на обід і я підбираю шкали підлоги, або вони зламані, і я повинен дати вам назад для ремонту.
Що ми вирішили. На обідній час я підібрав дочку і масштаби, взяв дитину до школи для фітингу, і пішов до центру обслуговування. На машині відмовилися фіксувати масштаби, і я був занадто лаштований, щоб повернутися до автостоянки. Я взяв ці ваги під рукою і пішов до школи, щоб отримати свою дочку.
Я пішов в офіс, де був фітинг, і там вчитель класу разом з Маша не може зрозуміти відповідні розміри спідниці і знайти правильний. Учитель, хінчання, подивився на дочку і сказав:
- Маша, можливо, ви відновили трохи, і тому не можете знайти вам спідницю?
до О, Марія Миколаївна, як я можу отримати краще? Моя мама дивиться мені всюди з вагами ... Вона сказала дочку з розширеним диханням, вказавши ноду її голови на мене на двері.
Історія нашого читача Ольга Смазнова. Якщо у вас є такі смішні історії з життя, поділіться ними з нами: e-mail@factroom.ru.
Сайт тепер в Оголошеннях! Преса:
Веб-камера
Неприємний жарт про пацієнта і надмірно визначений лікар
Сучасні жінки не потребують відносин! Психологи прокоментували ...