365
14 простих фактів, які ще важко бути вірними
, Україна
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Звичайно, не можна дізнатися все в світі, але є ще очевидні речі, які ми повинні бути трохи сором'язливими не знаю.
Веб-сайт Я збираю деякі елементарні факти, які можуть бути корисні в житті і просто повинні бути добре відомі.
14. Френкенштейн - назва вченого, не ім'я монстра .
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Звичайно, не можна дізнатися все в світі, але є ще очевидні речі, які ми повинні бути трохи сором'язливими не знаю.
Веб-сайт Я збираю деякі елементарні факти, які можуть бути корисні в житті і просто повинні бути добре відомі.
14. Френкенштейн - назва вченого, не ім'я монстра .
- Ми думаємо: Frankenstein - це персонаж в романах, фільмах, театральних продакшнах - монстр, монстр, який виріс з мертвих.
- Актуально: Марія Shelley, Frankenstein або Modern Prometheus Victor Frankenstein є студентом, який створив життя з мертвої речовини. Життя істота виходить, щоб бути монстром. Але ім'я цього монстра в оригінальному джерелі не було. Монстр Френкенштейна - це справжня назва цього персонажа.
- Ми думаємо: Заморожуйте зовні, чекайте холоду.
- Актуально: Що ми називаємо загальний холод - це вірусна інфекція. Це означає, що це може викликати вірус, який передається від хворої людини до здорового. Холодна погода може бути добре для вірусу: При низьких температурах кількість антивірусних сигналів, що виробляються імунітетом, різко знижується, відповідно до нового дослідження. Але все ж, якщо вірус не потрапляє в ваше тіло, то холодна погода не буде «холодним».
- Що ми думаємо? Коли ми говоримо про «третя світова» ми маємо на увазі бідні країни розвитку.
- Актуально: Після Другої світової війни світ поділився на 3 основні геополітичні блоки. «перший світ» був покликаний витоку демократичних країн у сфері впливу США, «другого світу» – Східний блок суспільних держав. Третій світ - інші країни 3/4, які не входять до будь-якого блоку.
- Ми думаємо: Колір хамелевих змін при небезпеці в поєднанні з навколишніми предметами і стає невидимимимим.
- Актуально: Зміна кольору шкіри цієї тварини викликається емоційним і фізіологічним станом. Також є спосіб спілкування з іншими тваринами та регулювання температури тіла.
- Ми думаємо: Дезодорант і антиперспірант є синонімом, вони діють на тій же схемі, вони мають однакове призначення.
- Актуально: Наш піт без запаху. Неприємний запах викликається розмноженням бактерій. Антиперспіранти призначені для боротьби з вологою - це з потом, при цьому дезодоранти борються тільки з запахом. Дезодорант - косметичний продукт, але антиперспірант протягом деякого часу змінює функціонування шкіри, пригнічує піт.
- Ми думаємо: Як приємно сидіти на березі ріки на погодні дні і годувати качки лофа.
- Актуально: Небезпечна їжа для дуків і навіть небезпечних. Справа в тому, що хліб не містить ніяких поживних речовин для птахів, але вони люблять свій смак. Наповнювати шлунки хлібом і не отримайте здорову їжу. Таке харчування призводить до захворювання при качки деформуються.
- Ми думаємо: Виконуючи вправи на животі, я зможе отримати ідеальний "кубе" в животі.
- Актуально: Кожен з нас має те, що вирощений абс, тільки що він прихований під нашим жиром. І помішуючи прес, ви не позбавите від цього жиру - дієти і кардіо тренувань допоможуть тут.
- Ми думаємо: Чому ці незрозумілі смуги конвексу на буквах F і J? Може бути для сліпих людей?
- Актуально: Коли ми типу, наші пальці відпочивають на ключах A, S, D і F (ліва рука) і J, K і L (ліва рука). Для того, щоб ви помістили пальці прямо, не дивлячись на клавіатуру, ці конвекційні лінії були застосовані для того, щоб розмістити обидва індексні пальці.
- Ми думаємо: Круглий акваріум з золотою рибою - це відмінна прикраса будинку, а деякі види домашніх тварин. У кіно і мультфільмах можна часто побачити таку картину.
- Актуально: Ці акваріуми дуже шкідливі. По-перше, немає місця для фільтра – вода в акваріумі швидко стає забрудненою, а щоденна зміна води – відмінний стрес для риб. Для обігрівача немає місця - звідси велика температура коливання. Площа верхнього краю води невелика, тому кількість кисню розчиняється в ній знижується. І це не всі аргументи проти такого нелюдського акваріума.
- Ми думаємо: Неприємно неприємно, коли світло машинних фар, відображених в дзеркалі вночі, здається, вдарив прямо в очах. Але нічого не можна зробити.
- Актуально: У більшості автомобілів є дзеркала заднього огляду з ручним управлінням. Якщо у вас є один, просто натисніть на петлі на дно дзеркала. Кут відбиття змінить, що дозволяє бачити все з-за відсутності сліпих.
- Ми думаємо: Молоко - ідеальне харчування для котів. Після всього, це не для нічого, що цей образ показує нам у всіх мультфільмах і рекламних оголошеннях.
- Актуально: Дорослі коти мають непереносимість лактози – молочний цукор. Для засвоювання лактози, травна система кота повинна містити фермент лактази. У кошеня цей фермент виробляється в великій кількості, тому добре переносить молоко. Але в якості кошеня просочують від кота, зменшується виробництво лактази. Таким чином, для дорослих котів молоко може перетворюватися в скинути шлунок, найчастіше діарея.
- Ми думаємо: Застуда? Не потрібно йти до хорошого лікаря, адже можна просто купити антибіотики в аптеці.
- Актуально: Антибіотики не працюють на вірусах, вони призначені для лікування бактеріальних інфекцій. Віруси мають різну структуру, ніж бактерії і виникають по-різному. Таким чином, антибіотики проти грипу, ГРВІ, холодні прояви: кашель, біль в горлі, нежить і т.д.
- Ми думаємо: Для запису звуку на звичайному комп'ютері необхідно спеціальне обладнання.
- Актуально: Якщо якість не дуже важлива, можна використовувати звичайні навушники, наприклад від смартфона. Просто вставте їх в вихід для мікрофона вашого комп'ютера або ноутбука, натисніть кнопку «Рекорд» і запустіть розмову в навушники.
- Ми думаємо: Запозичивши машину з другу або орендувавши під час відпустки, кожен раз на станцію, ви повинні вийти з автомобіля, щоб побачити, на якій стороні знаходиться кришка наповнювача.
- Актуально: У більшості нових автомобілів панель індикатора рівня палива має стрілку, що тягнеться в напрямку, де знаходиться кришка паливного бака.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8