15 оповідань про те, що це так, щоб мати дитину

Батькам і дітям можна говорити про назавжди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Редакція Веб-сайт Я збираю кілька запеклих історій, що довести, що життя з дітьми є багато задоволення.

• Моя дочка виповнила 10. З дитинства вона вчила її, що вона була небезпечною для спілкування з незнайомцями, але вирішила перевірити. Я просив другу, що я не знаю, щоб поговорити з нею. У день зустрілася з нею на вході. Як в дусі розповідають всі деталі нашого життя, але спочатку попередили:
    - Ми не будемо говорити про дивних людей і будемо найближчим часом. Так ми будемо говорити швидше!
  • Я був 35 років. Підставка за межами чекаю на когось. Неподалік є мати з хлопчиком, який виглядає близько 2 років. Дуже маленький хлопчик зламається і працює до мене:
    - Тато! Тато!
    Мама перестає його сказати,
    до Це не Дад, це дядько.
    І трохи тихого:
    до Не лякайте дядько.

• Друг має 5-річний син. Ми в будинку п'ятий чай. Вона починає зйомки на нас з пістолетом. Зіграли разом, впав на підлогу. Політ. У дитини сміється і каже: «Діти, він іграшка». З реальної, я б постріляв ноги. Мій друг навіть порубати.
  • Ми пішли в аптеку. Я чоловік і середній син (7 років). Купуючи таблетки управління народженими. Моя син - дивний.
    до Які ці таблетки? Ви хворіли? Тоді чому вам потрібні? Що таке?
    до Це таблетки від дітей, я не можу стояти і вирізати правду-матусі.
    Син рубається:
    - З нового... або з старого?
6215754

• Моя старша сина брата перейшла до 1-го класу. Він мотивує його різними іграшками, гаджетами та речами. І мій батько пообіцяв мене в 1-му класі, що якщо я закінчився червоним дипломом, я міг вставити золото зуб. Як Дима дядько. Протягом багатьох років в Антузіазмі.
  • Я був на пляжі з чоловіком і сином. Забути панаманський ковпачок, сонце спекотне. Я попросив чоловіка шукати після того, як дитина, і я пішов додому, щоб отримати Панама. Я повернувся назад і побачила картину: син закопується в піску, тільки його голова прилипає. Немає чоловіка. Я запитав:
    - Де Да?
    Дитина відповідає весело:
    - Купання Дад!
    - Чому ви тут?
    Не менш життєрадісна:
    до І поховав мене так не загубився.
    Це батько року, джентльмен.

• Я на автобусі. Мати і син сидять поруч з ним (чоловік 5 років). Далі відбувається діалог між ними:
    Мама, чому люди ростуть?
    - Як працює життя. Ви виростите, теж.
    - Але я не хочу бути дорослим.
    - Чи є дорослим багато задоволення.
    до Не можна сказати з Да.
  • Я кладу їжу на вулиці кота. Тут настає маленька дівчина і заливає пісок в чашу їжі. Я запитав її:
    - Чому ви руйнували корм кота? Ви не їсти пісок!
    Дівчинка спокійно ate пісок від другої руки. Я ніколи не запитав більше питань.

• Я зустріла з молодшим братом. 5, Я 19. Він пішов до моєї матері і попросив її покарати мене. В кінці я прийшов в 5 хвилин і з нав'язливим зовнішнім виглядом сказав, що я б покарав.
    Мені: Як це?
    Брати: Мама змусить вас спати до вечору!
    Дякую, Мама.
  • У віці 6 років я дізнався, що нормальна вагітність триває 9 місяців. Після підрахунку часу від мого весілля батьків до мого дня, я отримав 7. Довгий час я звернув маму з питанням: «Я передчасний? й
    Я не знаю, що лов було в іншому.

номінальний #image2974665