329
12 оповідань про домашніх тварин, з якими ви ніколи не нудьгуєте
Тварини можуть не пускати спати або правильно харчуватися, але вони також ніколи не дадуть вам загиблості.
Редакція Веб-сайт Я подолав деякі смішні історії, які доводять, що тварини веселі.
- Я вийшов на балкон до диму. На карнизі, сусідські кішки краде - чітко руйнують гнізда горобини. Я приховав, як кричущий: «Звідси тут!» Що ви робите тут, трохи? Ось тільки кішка зліва! Бабця впав з місця, збираючи насіння з квітів під балконом; хлопчик п'є пиво на трубі знизився її і вибігається; дівчина висить оголошення на вході відразу зліва. У кішка трималася повільно. . й
- Одного пізнього зимового вечора мій чоловік побачив чоловіка, що прогулявся в віконці в пустельному дворі з хребтом Доберманом. Собачка дійсно хотів грати, і власник захоплено поспілкуватися з кимось на телефоні і не звертаючи уваги до неї. Моя людина приймала лазерний тостер і почала грати. Хтось інший Доберман. Від 13 поверху. Доберман стержає коня навколо двору, стрибаючи над сніжками і стискаючи з радістю. Поміщик ще на бокових ділянках. Все було щасливим.
- Мій сусід використовується для того, щоб мати папугу. Тоо талановитий. У короткий проміжок часу я дізнався, щоб відтворити звук дверцят. І поганий сусід відкрив двері 20 разів на добу. Пізніше на день народження вона була надана собакою. І бігти до дверей припинили, тому що коли двербеля дійсно ранг, собака обрізається. Властивість прогулялася, не могла ходити з собакою. Але її щастя не тривало. Через два тижні папуга почала «обличитися», а потім корока.
- кішка спалюється. Немає грошей, два дні не можна купити їжу, голодування. Так він, відповідно. Уранці я прокинувся - на підлозі перед ліжком лежачи в ряді три стріли, а за ними сидить щаслива кішка. Побачивши, що я прокинувся, перемістив лапу одного ближче до мене, кажуть, на майстері, їсти. й
- Ми сидимо на диван перед телевізором. Кіт батьків (здоровий Brit, 6-7 кг) простягається на стілець. Після того, як незадоволений «дощ» походить від крісла. Тато стрибає з дивана, тягнеться до кота і акуратно застібає її на іншу сторону. І знову падає кішка. "Я нездатно лежачи."
- Я просто перейшов на нову квартиру в Німеччині. Живлення в ліфті з дівчиною та її собакою, красивим чорним лаборатором. Ми виходимо з ліфта, і дівчина виходить, щоб бути ближчим. Він переходить в квартиру. Я стоячи в моїй сумці, шукаючи ключі. І я чую від своєї квартири, «Зітц», «Зоїс». Зітц! – а потім російською мовою: «Не на кіт, дует!» Отримайтеся, ви будете любити! Кисть, жир! Я почав сміятися в голосі, почула, вона відкрила двері, і вони зустрілися. Тепер ходимо з собаками.
- Повідомляємо, що коти відповіли не словами, а до інтонації. Три коти в домашніх умовах. Проведений експеримент: торіонно розповіли їх поганими речами і милосердно - добре. Висновки: Моя кішка відповідає тексту. Тексти пісень, а це означає: Але мій чоловік просто інтонація. . й
- У мене є два пітові биків, Rottweiler і кота в домашніх умовах. Rottweiler стрибає 120 кг; піт биків разом і один за одним може пересуватися Алабаї і навіть розблоку Алабаї; кішка, яка покривала всі коти в області і розсіює всі коти, будує собаки і з'їдає з чашок. Жорсткість тварин переповнена. Але всі зміни, коли він приходить, пилосос. й
- Кіт: Ви переглядаєте жахи в навушниках? Я можу пахнути свого п'яти.
- У мене є кішка і кішка. Якось вони не стежили - кішка знизилася з 3-го поверхового вікна. Вона пережила, але її задні ноги був погано синці. Вечірній синій. Так кішка почала давати хвору дівчину свого дому (похилого і близького не пустили), закохнула за її каструлю і чаші, згущені першими. Кіт розумів схему, а після того, як вона почала заплутати лапу, на яку застигти. Кіт швидко помітив це - він звернувся з дому, припинив родіння сов, перший до чашок.
- Дуже рано, на 6 ранку. Я зробіть каву і виходите на балкон. Я помітив недавно, що в цей час молодий пара (зважування логікою) займе йти ходи Лабрадор собаки. Я просто впала в любов з цим собакою. Я дивлюся вранці. І вона похилає по-різному, в залежності від того, хто проходить. Якщо з дівчиною собака ходить спокійно поруч з нею, опускаючи голову. Дівчина йде на телефоні. Ну, якщо з хлопцем - вони працюють разом, божевільний. Запуск в прямій лінії хлопець зупиняється і різко працює в іншому напрямку - собака працює від всіх ніг, щоб зловити його. Хлопець кидає палицю - собака приносить її назад в розбити другий. Так багато енергії в них! Хлопці, розтягуючи руки - собака ходила до нього, щоб захопити. Це так круто, щоб подивитися їх! Я виходжу до балкона і подумайте, «Чи не проходив хлопець сьогодні!»
- У мене є хвилястий парк - коханець ходьба на поверсі. Через місяць після того, як він прибув додому, мій дід приступив на нього, як він зробив своє ліжко і ходьба назад. Ви думаєте, що парарота померла? Ні, він розмовив. Дуже чітко.
З матеріалів Оверед, баш
через bash.im
Простий спосіб дізнатися, як довго ваші відносини триватимуть
10 секретних функцій смартфона, які вам обов'язково потрібно