Найкращі моменти рубрика «красні ручки», які більше не з'являться на екранах.

"Хілл кожен дім" Один з символів мого дитинства. Кожна неділя я сидів з батьками перед телевізором і дивився життєрадісний ведучий Тимур Кізяков приїжджає до дому деяких знаменитостей і починає відверту розмову.

На сцені, але в повсякденному житті, в колі сім'ї, була можливість побачити знамениту людину, що не на сцені, але в повсякденному житті, в колі сім'ї. Я маю на увазі, реально. І це було цінним і цікавим. Я був дуже розчарований, щоб дізнатися, що шоу було закрито. У зв'язку з цим я хочу розповісти про це.

У цій програмі була чудова рубрика "Сусні руки". Другий хост Андрій Бахметєв розповів про те, як зробити божевільний, але «повний в повсякденному житті» предмети з підручних матеріалів. Вона стала Головнай

Редакція поштових ручок "Сайт" Я збирав підбір найбільш веселих відео з цього розділу. Давайте подивимося, як смішні і функціональні речі в пару хвилин, з'являються буквально з нічого в блискучих руках.

Життя хакі від "Crazy Hands"
  1. Відкриваємо! Ведуться вважати його генієм винахідником. Бізнес-меню!
www.youtube.com/OFkC7JM_zM

Книжкова поличка з книг самі! Чи можна це зробити? www.youtube.com/l_aZBJKZiHE

Дві ложки, шпильки, і томатний доставник з банок, які використовуються для того, щоб бути таким бажаним, але елюсивним, готовий! www.youtube.com/ptAM_JbBEH8

Шикарна ваза пластикової вази і пластикової труби. Недорогий і сердитися! www.youtube.com/efjB-iY2QLU

Для всіх використовуються "Кразійські ручки". Пляшка шампунь перетворюється в пакетний тримач! www.youtube.com/CugKWZIJSms

А звичайні пластикові пляшки пробки і старі машини протирають, що ви думаєте? Вішалка. www.youtube.com/e3tVAH55O3A

Чи запилюється чай? Що про магнітний плащ з CD-боксу, який вирішує цю проблему? www.youtube.com/2pBTEW2GZEM

У кращу закладку можна перетворити ігрову картку. Веб-сайт: www.youtube.com

Тара для води: що не матеріал для створення хамстерного будинку? www.youtube.com/oYSbv1DlgCI

Дошка для різання, в якій можна приготувати будь-яку з одного боку. Модифікація кухонного посуду з цвяхами. www.youtube.com/CC8NjKw1mOA

Тепер видання легендарного телевізійного шоу можна знайти лише в архівах інтернету. За 15 років роботи його творці зробили багато хорошого матеріалу. Історія серця!

43216688 р.

Можливо, ви знаєте, як зробити щось оригінальним з підручних засобів в домашніх умовах. Покажіть мені про це в коментарях, покажіть мені своє. Кошикй Ви можете поділитися цією статтю з друзями! Як мінімум в хорошому настрої це дасть їм...

Артикул

Альона Сташко Альона любить танцювати і навчатися в тренажерному залі. Він вважає, що треба прагнути до балансу життя і зберегти баланс в будь-якій ситуації. Він слухає джаз і переглядає короткі фільми. Вона мріє про відвідування Нью-Йорка і відвідування Бруклінського акваріума, розташованого на Атлантичному океані. Адмірінг Broadway. Улюблена книга – «Віолети у середах» Андреа Мауройса.