Я повинен вишити висушені гвоздики! Я пішов до лікаря, щоб сказати подяку.

Оздоровчі властивості гвоздик Він широко використовується в китайській медицині. Цей ароматний пряник здатний вилікувати безліч захворювань завдяки своїй неповторній композиції. У гвоздики містять провітамін А (бета-каротину), вітаміни В, вітаміни С, Е, омега-3 жирні кислоти, ефірне масло та різні мінерали.

Композиція спецій дійсно вражає, всі речовини працюють! Я змогла позбутися від ангінаНастійно рекомендується висихати сухі гвоздики щодня. Що сталося: страшний фарингіт, який став знайомим, нарешті відступив!

浜у 涓 蹇

Порізані гвоздики мають безліч інших супер якостей. Після навчання про все, ви обов'язково купуєте пару сумок цього дивно дешевого спеції! Його вартість безглузда порівняно з багатьма лікарськими засобами, але сухі бутони прекрасно справляються з проблемами.

Властивості гвоздик Як використовувати сушені гвоздики
  1. Для очищення паразитів.
    Позбутися від глистів дуже просто. Вам просто потрібно вишити кілька бутонів сушених гвоздик 30 хвилин до їжі! Необхідно зробити це 2 рази на добу. Це сильний профілактичний захід, якщо немає черв'яків. Якщо вони існують, тіло буде повністю очищено від паразитів після пари днів. Один сушений зубчастий бутон 20% складається з ефірне масло, що містить ароматичні речовини: eugenol, caryophyllene і ilangen. Також в гвоздиках є величезна кількість дубильних речовин.

У зв'язку з таким насиченим складом, гвоздика ефективний: не тільки черв'яки, але і інші збудники бояться цього, наприклад, золотистий стафілококок, дифтерія бацил і навіть туберкульозу.

浜у 涓 蹇

2. Для лікування порожнини рота
    Ви можете безпечно замінити ясен з сухими зубчиками бутонів! Якщо ви берете його як звичку, щоб вишити цю суху спецію щодня, можна забувати про стоматит, пародонтоз, запалення ясен. Ефірні масла, які знаходяться в зубах, знімуть неприємний запах з рота і запобігають її з'яві знову. Це природний засіб, який набагато ефективніший, ніж звичайні миття рота! І ціна сухих спецій пені.

Якщо ви помітили перші ознаки болю в горлі або ангіни, поросіть пару дрібних гвоздик. Болить горло, хвороба зупиниться! До речі, які завжди допомагають.

浜у 涓 蹇

3. Для поліпшення травлення
    Кловці допоможуть зміцнити травні процеси і встановити роботу шлунково-кишкового тракту. Для цього пришийте 2 бутони гвоздик з 1 ч.л. меду 15 хвилин до їжі. Уважний, є протипоказання! При виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, а також при високому артеріальному тиску цей метод не можна використовувати. У всіх випадках рекомендується. Стимуляція травних процесів і нормалізація обміну речовин допоможе швидше схуднути.

Також гвоздики будуть вилікувати коліт, метеоризм, допомогти впоратися з гастритом з низькою кислотністю.

1 999 р.

浜у 涓 蹇

4. Для профілактики раку.
    У складі гвоздик є евгенол, який уповільнює зростання ракових клітин Запобігає виникненню нових. Є наукові дослідження на цій темі. У сім'ях, де є погана спадковість, де люди вже мали рак, така профілактика дуже доречна: спеції допоможуть поліпшити загальний стан організму і запобігти серйозній хворобі.
  5. Для збільшення тиску
    Якщо у вас низький артеріальний тиск, спробуйте використовувати гвоздики! Так само вишийте пару дрібних сухих бутонів, і ефект буде краще кави. Походиться головний біль, який супроводжує низький тиск, млявість і запаморочення. Також показані люди з нормальним артеріальним тиском Зареєструватися гвоздика. Не тільки відмінно підбадьорить, але і стимулює захист організму!

浜у 涓 蹇

Корисні властивості гвоздик Імпресивний! Моя мама випробувала ще одну дивовижну властивість сушених бутонів - заспокійливий. Вона перестала турбуватися про безсоння, і це щастя. Те, що запашна спеція містить комплекс вітамінів В, які так необхідні для нормального функціонування нервової системи.

Щоб визначити якість гвоздики, перекидаємо її в воду силою. Сухий бутон повинен мити або буде плавати вертикально, суцвіття вгору.

Якщо гвоздики плавають горизонтально, вона більше не має цілющих властивостей, на жаль. Це знак, що ефірні масла повністю випаровуються.

676195

浜у 涓 蹇

Якщо ви серйозно зацікавлені у використанні сушених гвоздик для поліпшення здоров'я, напишіть нам про це в коментарях. Курчатки все ще мають безліч секретів: виходить, що спеціальне муліне вино, яке наполягає на сухих зубчиках, допоможе захистити себе від будь-яких проблем серця. Давайте мені знати, і ми будемо писати рецепт!

Привіт з нами, шановний читач і не забудьте показати своїх друзів.

від Я повинен вишити висушені гвоздики! Я пішов до лікаря, щоб сказати подяку.

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері