333
12 Несподівані подробиці в улюблених фільмах ми пропустили
Що ми очікуємо від хорошого кіно? Зазвичай - захоплююча сюжет, хороша акторка і красива картина. Але деякі режисери також здивовані увагою до дрібних деталей в кадрі, які не менше впливають на наше сприйняття плівки.
Веб-сайт Я знайшов 12 несподіваних відеороликів, які зазвичай переглядають аудиторію. Ви помітили їх?
Життя-збереження сцени в ляльку
Коли Thurman випадково переповнений, Travolta і його друг намагаються донести без життя дівчину. Вони роблять це через імпровізовані операції - пряме введення адреналіну в серце.Написи на ящики з настільними іграми в кутку рами утворюють назву мізе-ен-сцена.
Перквавальні граві Coulomb в фантастичні свята
На сцені допиту Нового Скамандра (Eddie Redmayne) з кишеничного перквавальського могили (Colin Farrell), частина кулона виглядає, сформована як Deathly Hallows - своєрідна натяка до аудиторії, яка перед ними -темний чарівний Grindelwaldй У світі Гаррі Поттера Гриндельвальд відомий як небезпечний чарівник обсесував з ідеєю зайняття володінням Смертельних галаїв.
Skywalker і Obi-Wan Kenobi перерву в помста Сита
До Анакіна Skywalker став Дартом Вадером, він навчався з Obe-Wan Kenobi, потужною Джеді, яка належала Світлій стороні сил. На сцену їх останньої зустрічі перед переходом Skywalker до Dark Side, Влаштування світла передбачає подальші розробки.
Футболка Adam Brody в Mr. і Mrs. Smith
Смітки на hunt для хакера Danz (Adam Brody). По завершенню операції Смітс питання Danz сидячи одягнена футболка, яка говорить "Fight Club". Я думаю, що Brad Pitt був щасливий, щоб грати в цю гру.
Томба Миколи Фур'ю в першому венеджеру: Ще одна війна
У Секлі до Першого Авенгера, нібито смерть голови С.Г.І.Є.Л.Д., Микола Фурій, грає. На пам'ятку, переглядачі Цитувати з Біблії від Jules Winnfield в ляльковій фантасці. Потрібно нагадувати вам, що як Fury, так і Jules були відіграні блискучим Samuel L. Jackson?
Де зробив Кевін Забронювати квиток на літак?
Квиток Кевін випадково вдарив бінуПісля того, як молоко прип'яло на нього. Це важливий факт, що мало хто приділяв увагу, і пояснює, чому сім'я забули про молодший син.
Футболка Doc у зворотному напрямку до трилогії майбутнього
Як Emmett Браун і Марті гонки через Дикий Захід, переглядайте їх носіння заголовків. Якщо ви уважно дивитесь, це стає зрозуміло, що Doc використовує власну футболку як голова з першої частини трилогії.
Цигарки в "Гене куріння"
Про тютюновий лобі в США та проблеми куріння Вони не копали одну сигарету. Чи не це?
Stanley Kubrick Плівка в Stanley Kubrick's Clockwork Orange
На сцені відвідання рекордного магазину в Kubrick's Clockwork Orange in the foreground ви можете побачити пластину наЗвукозапис фільму «Космічна Одіссея 2001». Стенлі Кубрик зняв три роки раніше, 1968.
Ім'я Demon в Conjuring 2
У одному з найстрашніших жахівських фільмів нашого часу з’являється одна важлива деталь. Ви можете побачити назву демона кілька разів.- Валака, яка в сюжеті рубає сім'ю основних персонажів.
Йокер Ілюзія вибору в темному лицарі
Гарвей Дент мав можливість вбити Йокер і закінчити його набагато швидше. Найуважніші глядача помітили, що шляхом введення револьвера в руки Дента, Джокер створив тільки ілюзію вибору. Його тримають пальцем назад удар. Що, якщо ви затягували спуск, ви можете теоретично зберегти його з кулі.
Залізо Throne в грі престолів
Залізний престол, головний приз у грі престолів, захоплює не тільки героїв серії. Також варто звернути увагу на глядачів. Справа в тому, що деякі з лез, які складають престол, зроблені на основі мечів, «піднімаються» у відомих фільмах. Наприклад, глядачі помітили тут Glamdring Gandalf і меч Робін Ход з Робін Хоод, князь Теєвів.
Фото в попередній перегляд відео, hbo
Веб-сайт: www.hbo.com
9 поширених речей, реальне призначення яких вражає
7 Невідомі знаки, які ваша дитина повинна бути показана до лікаря