232
15 знаменитостей, які борються з наркозією і перемогли
Можливо, одна з найгірших проблем людина може потрапити в залежність. А зірки не є винятком, вони люди з їх слабкістю.
Веб-сайт Він вибрав міцні знаменитості, які змогли перемогти себе і позбутися від шкідливих звичок.
Ангеліна Джолі
«Я спробував майже кожен речовин, відомий у світі. Я дуже темний час. й
Хто думав, Які ці слова одного з найкрасивіших жінок на планеті? Але біографія Анджеліна Джолі сповнена гіркого досвіду: вона страждала від аортексії, депресії. До фільму «Лара Крофт» Ангі вже «чистий», а після нього актриса падає реальну популярність, вона приймає дитину, має приплив з Brad Pitt, приймає інший.Анджеліна оточена людьми, які хочуть жити.
Роберт Дауей - Джер.
христина З кінематографічної сім'ї продемонстрував яскраве майбутнє, але Роберт не ставить випробування першої хвилі популярності і почався в усіх серйозних напрямках. У студіях, серйозні проблеми з законом і труднощами з родиною.
До 16 місяців в тюрмі А вимушене лікування, актор практично на рік йде в клініку і після того, як відійти міцно вирішує не використовувати знову. Друзі допомагають з ролями, критиками на користь, і цілком заслужено після тріумфінгу Iron Man Роберт вже диктує умови договору на Голлівудські боси.
І хто знає, які нагороди будуть на записі Роберта Пуная Джр., якщо не для своєї наполегливої пристрасті.
Аделе
На самому початку своєї кар'єри Аделе дуже хвилювалася про те, як вона виглядала на сцені і за мужність почала пити до шоу.й Ця звичая стала реальною проблемою.
Я забув слова власних пісень. Це була найгірша ніч життя.
У 2009 році Adele пішов з того, що її голос був з наказу через похмілля, вона часто кинулася і була пізно для роботи. Після операції Adele припинив пити і почав вести здоровий спосіб життя.
Антоні Хопкінс
«Коли ви були молодими, пити, здавалося б, допомогти вам розслабитися, відчувати себе безкоштовно, і тому грати краще. Багато акторів думають так. І вони неправдиві, Антоні Хопкінс визнав.
У 1964 р. на території Національного театру в 1964 р. було вогнепально. "Для п'ятнадцять років, я відвертаю все, що я не можу відкусити, - каже він.
Один день Ентоні пригнічають на колесах свого автомобіля в абсолютно негайному місці і не змогли пам'ятати, як він отримав.й «Я випадково впав дупа на колесах. Я знаходився над кимось. У цей момент актор вирішив кинути пити.
«Для спирту майже загинув мене. Я не лежаю в Мексиці прямо зараз. На краще, під парканом, на гірше, похований під кактусом. ?
Він зараз 79 років і не п'яний на 41 рік.
Drew Баррімор
На дівчині знизилася дика популярність, А юна актриса, непомітно для себе і інших, за віком 13 років стала звикання до спирту, поступово роблячи зворотну трансформацію - від красивого лева до потвору Голлівуду. Незлічених скандалів, тангтрусів, перенісся в кінцевому підсумку призвело до того, що Drew перекривається в клініці протягом 8 місяців.
Після виїзду з лікарні вона пише пронизливий і перезаряджений дорослий мемуар, заробляє частково роботу як офіціантка, модель і перезавантажує дорогу до Голлівуду. Сьогодні, Drew є популярною акторкою, власником власної кіностудії і матір'ю двох чарівних дочок.
Коли запитав, що допомогло її уникнути депресії, вона завжди говорить: «Сімейне життя приносить вам коліна. Ну, це вірне служіння молитви. й
Емінем
«Привіт, моє ім'я Маршалла і я наркоман. й— каже рапер в одному з документальних програм. Після того як він плутав наркотики, і він мав передозування, врятував його тільки хірургічне втручання лікарів.
Виходячи з плювати наркоманії допомогло відчути відповідальність за рідну і дві прийнятих дочок. Сьогодні Емінем – це модельний батько, і його єдина залежність – музика.
Христина Девіс
Акторка піднялася на сцені і почала випити на братів. Хіп по хіп, і Крістін не помітив, як від 25 років вона перетворилася в справжній алкогольний.
Кращий друг не може залишитися і вирішив допомогти - Крістін вступив в коло спиртних і йога курсів. Вона працювала — з тих пір вона ніколи не зламала і навіть захотів віддати роль в «Sex і the City», коли вона дізналася, що сценарій вона буде мати весь день, щоб пити коктейлі. "Я боявся дозволити собі навіть склянку вина", - згадує Крістін.Не хочу ризикувати. й
Данило Радкліфф
Успіх фільмів Гаррі Поттера запобіжив актора від провідного нормального життя. І починав він пригнічений. На сцені останнього фільму про пригоди Поттера, Данила часто з'явився п'яний.
У 2015 році Даниїл Радикліфф визнав, що він страждає від алкогольної залежності. «Коли я відвертаю, я стала абсолютно різною особою. Часом можна прокидати вранці в незнайомій квартирі. У мене були постійні поломки, і я п'яний. Одного разу я пішов на прогулянку і був за 5 годин. Я не відчуваю себе, як пити під час цього часу. Потім я зрозумів, що потрібно пройти в свіжому повітрі і грати в спорт. Я навчаюся щодня і тепер я не пишу.
Türkçe, English, Русский, Українська...
Самуїл відчував його. титьки Він почав діяти в юнацькому факультеті драми. Після закінчення навчання з університету він спробував себе в кіно, театрі, телебаченні, але ніде був успішним – режисери просто відмовилися працювати з ним через наркоманію Самуїла до алкоголю і наркотиків. По закінченню 80-х років актор природним чином потрапляє в центр реабілітації.
Найдовший момент життя. Джексон рахує епізод в стаціонарі, шукаючи в очах своєї дочки і дружини, він сказав: "Хі, Я Сам і Я наркоман."
Після лікування, Сам породився в більш ніж 100 фільми, виграв безліч престижних нагород і, звичайно, став зразковим чоловіком і батьком.
Келлі Осборн
Непристойна шкідлива залежність Келлі Вона, ймовірно, успадкувала її генетичні речовини від Ozzy великий і страшний дад. Додайте психологічні проблеми і отримайте знамениту дівчину, кожен день використовуючи десятки таблеток, іноді замінюючи їх іншими речовинами. Незадоволення себе виросла, вага теж, доза збільшилася, і під час останнього лікування, щоб не зламатися, вона приймала запис альбому і спорту.
Тепер, Келлі виглядає дійсно чудово. Переглянути в Instagram! Ми можемо сказати, що жіноча дівчина стала сучасною, впевненою жінкою.
Стінг
Важко вірити, щойно Стін був великим коханцем алкоголю і токсинів, через постійні мітинги від нього навіть залишили свою першу дружину двома дітьми. Взявши себе в руці, співак розірвав у всілякі вершини і графіки, і його диски були «криті платиною». Сьогодні - це модельний чоловік і батько 6 дітей.
Стівен Тилер
Секс, Наркотики і рок 'n' Рол- Молодий спосіб життя Стівена. Хтось більше неприпустимо, ніж популярний рокер повинен був виглядати, а через 20 років розкидання, вже з другою дружиною, він все одно вдалося позбутися від залежності.
На своїй непростій подорожі Тихлер каже: Люблю сім'ю, моїх дітей і друзів.
І ліва фото була знята, коли Стівен не використовував його більше - він просто знизився погано.
Елтон Джон
Сер. Елтон Джон Починався використовувати протиправні препарати в юнаці, щоб подолати протипоказання. Його старі друзі, ті, хто любив його, навіть матір його залишив країну, і в 1975 він майже загинув передозування. У 1990 році співак зданий лікарям і занурив повний курс лікування.
сьогодні, Елтон Іван каже про свою втрачену молодь: «Я був величезною частиною мого життя через свою залежність, я занурився в себе весь час. й
Блитні Груші
Бритні Списки. Починала свою кар'єру на початку дитинства - хору, телешоу, сольна кар'єра. Після 3 божевільних альбомів в 3 роки, важкий графік, зароблені гроші і полум'я, Брітні починає бурхливий період з спиртом, наркотиками і сімейними скандалами. Приваблення батьківських прав для обох синів тільки посилюється ситуація, нарешті, розбиття психіки співачки.
Бритні врятували батьком, який взяв повний контроль своїх справ в руки.й Він зламав старі зв’язки співачки, досягла права бачити дітей, а поступово оточені близькими Бритні почали відновлювати.
Співачка, яка практично втратила своїх дітей, кар'єра та сім'я, зуміла відновити від наркоманії і вдало повернулася до музики.
номінальний #image1829815
Інтернет для розвитку підприємництва
25 фото прохолодних батьків і їхніх малюків, вигляд яких розтоплює серце