Копія Анатолія Голубовського

Я пишу щодня. Я розвиваючи структуру та генерую тексти для цільових сторінок, презентацій, маркетингу кит. Щоб відобразити тему чітко і поставити правильний акцент, під час зустрічі з замовником запитати 27 ключових питань про свій бізнес.

Я роблю інтерв’ю, художні тексти, описи, есе, оповідання, вірші. Зразки моїх робіт можна знайти на цих посиланнях, з публікаціями на Міжрегіональному сайті письменників і письменників, в журналі Domus & Design, на цьому сайті, в інших джерелах.

Я доброзичливий з словами і знаю, як вибрати правильні повороти як для комерційного, так і художнього тексту. Я, як це зробити.
Ви можете зв'язатися з нами, відправивши повідомлення до artbox1020@gmail.com або за телефоном +38(067)548 8142

Земельна сторінка для житлового комплексу в Україні
lp1. Ukrainianhills.com/
Whale маркетинг для провідної будівельно-розробної компанії Грузії
English, Українська, Français...
Whale маркетинг для журналу зображень Люди в диску.google.com/file/d/0B1vLivojJNPbFJOcUN3VmU0SnM/view

Опис на сайті компанії "Мудра". Спеціалізація – навчання за кордоном (від серії описів)
JavaScript licenses API Веб-сайт

Інтерв’ю з Олексійом Арестовичем
bashny.net/san-anatol/2015/11/26/aleksey-arestovich-chelovek-eto-suschestvo-kotoroe-dolzhno-postoyanno-preodolevat-samo-sebya.html

Мій рахунок www.facebook.com/anatol.golubovskiy

Анатолій Голубовський