Святкові феєрверки - це красива феєрверкція, байдужа до якої відвідувачі не залишаються. Вже давно феєрверки стали атрибутом незабутнього свята. Тепер важко здивувати когось з чарівним вогнем шоу в небі, але іноді майстри піотехніки досягають успіху. В історії людства були незвичайні салати, які очні пам'ятають в цей день.
Яскраві пожежні шоу
Найпотужнішим є шоу, створене на честь перемоги в 1945 році. Потім не тільки феєрверк заряджає в небо, але і величезна кількість пострілів з різних гармат. Цей світловий виступ викликало бурю незабутніх емоцій.
Другим найважливішим є «Фієр Сонце». Це ім'я, яка вносить величезну кульку полум'я, горіння протягом декількох хвилин з різними кольорами веселки. Це шоу відбулося в США. Незабутній бал був дуже величезний, в діаметрі 15 метрів. Недовго, але вдалося захопити увагу багатьох людей. На сайті fireworks 16.rf ви можете ознайомитися з тим, як проводяться сучасні піротехнічні шоу.
Вибираючи найкрасивіший салют у світі досить складно. Деякі приваблюють своєю шкалою, інші виділяються з різними кольорами або ефектами шуму. Для визначення найкрасивішого небесного шоу, щороку в Філіппінах проводиться змагання. Притягує піротехніку і глядачів, ця масштабна акція проводиться кожні зими, на Новий рік.
Сучасні технології піротехніки
Зараз феєрверки дуже часто замовляють. Пожежні малюнки стали постійним атрибутом фестивалів. Ви можете підготувати цілі панелі, обрамлені піротехнічними продуктами. Написи можуть брати будь-яку форму, часто просто логотип.
Відмінно виглядають динамічні фігури у вигляді поворотних столів. Часто використовуються млини, поєднання фонтанів вогню. Індивідуальні маленькі спалахи різних відтінків додають до барвистості шоу. Вели протікання полум’я або водоспади є чудовим способом диверсифікації будь-якого свята.
Феєрверк може бути доповнений кольоровим димом або confetti. Фольга повільно впаде на аудиторію, створюючи атмосферу незабутнього свята. Щоб зробити концерти більш ефектними і ефектними, часто використовують мильні бульбашки або штучний сніг.
Вентиляційні роботи також проводяться в закритих приміщеннях, роблять його за допомогою холодних фонтанів і спалахів, які можна використовувати на будь-яких сайтах. Особливі наслідки для залів можуть надати незабутній емоційний вплив і здивувати глядачів ближче, ніж шоу на вулиці.