763
Я знаю, як створити свій ідеальний літній гардероб. Хто б подумав...
Я не зробив його швидко. колір на важливу зустріч. Все було змішано в моїй голові, я хотів вибрати всі варіанти відразу і я не міг навігувати. В кінці, як я пам'ятаю, я припинив на червоний і чорний.
Знаючи відтінки і кольори, грамотно їх застосувати і поєднувати, є, без перебільшення, справжнє мистецтво. Перед тим як зробити ваш кінцевий образ, будь-яка жінка сумнівається, боятися помилитися і віддати перевагу поєднанням невідповідних кольорів в одязі.
Звичайно, мода постійно змінюється, а потім ви помітили, що довгострокові тенденції повертаються. Але є. мастурбаціяякі завжди актуальні. Знаючи їх, ви завжди будете мати бездоганний вигляд.
Редакція "Сайт" Я підготував для вас вибір. 10 Ідеальні комбінації кольорівй Створіть свій ідеальний гардероб!
Колір різко впливає на будь-яку людину. Створює специфічний настрій, може допомогти сформувати думку, отримати певний враження і відповідь, яку потрібно, завдяки ефекту різних відтінків.
Комбінуйте одяг мудро і обов'язково врахуйте ці 10 стильних порад для вибору кольорів для ідеального гардеробу. Не забудьте поділитися корисною інформацією з друзями!
Автор статті
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
Знаючи відтінки і кольори, грамотно їх застосувати і поєднувати, є, без перебільшення, справжнє мистецтво. Перед тим як зробити ваш кінцевий образ, будь-яка жінка сумнівається, боятися помилитися і віддати перевагу поєднанням невідповідних кольорів в одязі.
Звичайно, мода постійно змінюється, а потім ви помітили, що довгострокові тенденції повертаються. Але є. мастурбаціяякі завжди актуальні. Знаючи їх, ви завжди будете мати бездоганний вигляд.
Редакція "Сайт" Я підготував для вас вибір. 10 Ідеальні комбінації кольорівй Створіть свій ідеальний гардероб!
- Червоний.
Якщо ви вибрали червоний, будьте готові до уваги інших. Цей колір є обов'язковим для впевнених людей. Не зробити набір речей тільки в цьому кольорі, щоб уникнути зайвої сексуальності. Крім того, занадто багато червоних шин очі тих, хто подивиться на неї.
Одним з найбільш оптимальних для поєднання з червоним кольором є чорний. І це вже давно класика в світі моди. Дуже добре, коли виражаються обидві кольори. Наприклад, спідниця і блузка чорні, а клапак червоний.
Габаритний зображення - пердят
Пастельні відтінки можна сміливо поєднувати разом. Легкі тони, здавалося б, створюються один для одного. Ця суміш буде виглядати гармонійно і дуже жіночно.
- білий
Білий відноситься до базових кольорів і поєднується з усіма іншими кольорами. Він освіжає і приносить дотик життєздатності навіть самих нудних комплектів. Він чудово виглядати як з червоним, так і синім. Також цього року буде поєднання білого і відтінку «з молоком». Цей стриманий в колірній гаммі добре підійде бізнес стиль.
- джинс
Довгий час було заборонено поєднання джинсу різних кольорів, тепер він регулярно зустрічається в багатьох модних шоу. Головне правило при поєднанні: відтінки джинсу не повинні збігатися! Синя джинсова сорочка і темно-синій джинси просто буде виглядати чудово в одному комплекті, а коричневий колір в туфлі або фурнітура додатково підвищить звук синього.
3610Р. 4200Р. - Морська тема
Перший вітрильник почав носити Коко Чанель в 30-х роках минулого століття. Темна синя смужка все одно вважається одним з найбільш стильних і універсальних принтів, які слід використовувати в кожній модісті. Колірна гамма морського теми складається з: синього, чорного, білого і червоного. І подарувати зображення більшої розкоші допоможе золоті аксесуари.
- Мінуси
Гірчичний колір в одязі може додати яскравий дотик до будь-якого наряду. Це спокійний і не дуже яскравий колір. Гірчиця чудово поєднується з коричневим, шоколадом, деревом, бежевим, жовтим. Також, щоб створити класичний образ, його можна поєднувати з базовими кольорами: білими і чорними.
Також дуже цікавим і свіжим стане поєднання гірчиці з рожевим.
р. - Маршала та шоколад
Не поступається гірчиці кольору, і можливо навіть призводить, дуже красивий і модний колір - Марсала. Вино з Сицилії. Тексти пісень, а це означає: І цей колір дійсно нагадує добре витримане вино! Він вільно поєднується з багатьма відтінками. Перемога буде поєднання його з кольором шоколаду. Також підійдуть бежеві і молочні відтінки.
- Роза з кремом
Ви хочете бути нескінченно жіночним і підкреслити природну ніжність? Виберіть рожевий сміливо. Поєднується з білими, бежевими, синими, коричневими, синими. Найбільш вигідне поєднання рожевих форм з білим: в такому вигляді можна навіть піти на роботу або ділові зустрічі.
- Сірий і відтінки зеленого
Сірий можна назвати класикою офісної моди, з правильним поєднанням, цей базовий колір може виглядати дуже елегантно і яскраво. Сірий ідеально підійде в поєднанні з будь-яким відтінком зеленого: від м'яти до оливкової.
- синій
Синій - один з найбільш аристократичних в колірній палітрі. Цікаве і модне поєднання можна отримати, якщо поєднувати його з білим, бежевим, коричневим і слоновим кольором.
Колір різко впливає на будь-яку людину. Створює специфічний настрій, може допомогти сформувати думку, отримати певний враження і відповідь, яку потрібно, завдяки ефекту різних відтінків.
Комбінуйте одяг мудро і обов'язково врахуйте ці 10 стильних порад для вибору кольорів для ідеального гардеробу. Не забудьте поділитися корисною інформацією з друзями!
Автор статті
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
Не пропустити тренд. Сексуальна але строга біла блузи - 15 моделей!
Завжди в номері в моїй сумці для баночки порошку. Це помічник у багатьох ситуаціях!