Італійська мама-в-правила її як приготувати рідкісну, але смачну страву - салям ді вердуру!

Недавній, мій друг дитинства прийшов додому з Італії. У той факт, що нещодавно вона зустрілася з гарною італійською мовою, яка незабаром подзвонила її під коронкою і взяла її за кордоном.

На мій чудовий сюрприз мій друг не зосереджувався на ролі вірної дружини і домогосподарка, вона завершила курс макіяжу і тепер працює в невеликому салоні краси.

Коли вона прийшла додому, вона запросила всіх своїх друзів Італійськай Вінцева страва господині була спеціальною запіканка - салям ді вердура (лідерально перекладається як «салямі з овочами»). Виявляється, що ця страва є справжнім реліктом сімейства її чоловіка.

Жінки пройшли рецепт від матері-завдяки до доньки і від матері дочка від покоління до покоління. Я запитав мого друга про хитрості приготування цієї страви, і це те, що вона сказала мені.

Р

Інгредієнти Італійського каструлі
  • 600-700г борошна
  • 4 яйця
  • 3 л води
  • 1 кг хребта (свіження або заморожені)
  • 300 г твердого сиру (пармезан, дозитер, гуда, голландці)
  • 1 ч.л. солі
  • 250г вершкове масло
  • 50г оливкова олія

Підготовка
  1. Приготувати дошпинат: Помістіть змиті зеленню в сковороді і поставте її на повільний вогонь. Коли листя дайте сік, додайте оливкову олію.

2. Також перед приготуванням запіканка, подрібнити сир.

3. У невеликій ємності з'єднати борошно і яйця, потім замісити тісто для майбутнього рулону. У консистенції варто нагадувати тісто для пельменів або пельменів. Дайте йому час відпочити (близько 40 хвилин).

4. Приготувати чисту лляну тканину. Розкачати тісто на довгих смужках (не більше 3 міліметрів товстої). Для цього використовуйте валик або верстат для розкачати тісто. Можна розкачати тісто у вигляді великого круглого тіста, це не зіпсує зовнішній вигляд страви. Покладіть смуги тесту на тканину.

5. На тканині з'єднайте смуги один з одним, щоб отримати весь шар тесту.

6. Поставте шпинату на тісто і рівномірно розподіліть його по всій площі тіста.

7. Посипати хребта сильно сиром (застосуйте близько 200 грам), потім розгортаємо з тіста. Якщо розмір тесту занадто великий, розкачати його як показано на фото.

8. Загорніть рулон з тіста в тканину, потім загорніть його в кільце.

9. Доведіть воду до кипіння заздалегідь, посоліть і вставте в неї рулон. Приготувати рулон за 20 хвилин.

10. Коли рулон готовий, видаліть його з каструлі і залиште його на кілька хвилин, щоб остудити. Після видалення тканини нарізаємо «посадку» на невеликі шматочки.

11. Покладіть шматочки в скляну форму для випічки і посипте все залишками сиру.

12. Зріжте масло на невеликі шматочки і покладіть їх зверху рулонні шматочки.

13. Варіть блюдо в духовці при температурі 180 градусів за ще 15-20 хвилин.
    р.

Які незвичайні рецепти ви знаєте? Ми хочемо, щоб поділитися цікавими ідеями, ми шукаємо натхнення для написання корисних статей!

від

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.