101
Найпростіший спосіб створення квітучого саду поза вікном. Це мій літній настрій!
Більше і частіше влітку можна побачити вікна, підвіконня яких прикрашені зовні квітковими ящиками. Ці вікна відразу вловлюють очей своєю оригінальністю і свіжістю. Прогулянка літньою Європою на нещодавній поході, я надихнула величність кольорів на вікнах, і я хотів створити щось схоже тут.
Я думаю, що ця тема буде особливо цікавим для так званих квартирних садівників, до яких я, власне, належить.
Полотно або декоративна коробка зовні вікна допоможуть відчути літній настрій, навіть у міській квартирі. Вирощувати власний. квітка-ліжкоНеобхідно вибрати потрібні рослини для неї. Вони повинні бути невибагливими і добре рости в контейнерах.
При покупці контейнера слід подумати не тільки про його зовнішній вигляд, але і про те, як його закріпити. Крім висадки квітів в коробці зовні вікна існує ще один варіант - придбати кошики, які закріплюються на гачках.
Що б ви не вибрали - кошик або контейнер, їх слід розмістити так, щоб вікно відкриває і закривається вільно.
Редакція "Сайт" Я приготував для вас чудовий вибір прикладів. контейнер садівництвой Шукайте і надихайте!
Щоб Ваш улюблений міні-гарден зовні вікна, будь ласка, увесь сезон, постійно подбайте про нього, розсипаємо грунт, знімаємо висушені листя і суцвіття в часі. Видалення квітучих квітів стимулює нове цвітіння. З такою обережністю ваші улюблені квіти будуть добре рости і не втратить свій зовнішній вигляд протягом тривалого часу. На зиму коробку з квітами слід видалити з підвіконня, введених в приміщення.
Зробивши таку віконну прикрасу, ви не тільки привернете увагу всіх сусідів і пасерів, але і створите радісний літній настрій для себе і ваших близьких. Яскравий і теплий літній для вас!
Покажіть ваші друзі ці чарівні контейнерні вікна ландшафтні ідеї!
від
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
Я думаю, що ця тема буде особливо цікавим для так званих квартирних садівників, до яких я, власне, належить.
Полотно або декоративна коробка зовні вікна допоможуть відчути літній настрій, навіть у міській квартирі. Вирощувати власний. квітка-ліжкоНеобхідно вибрати потрібні рослини для неї. Вони повинні бути невибагливими і добре рости в контейнерах.
При покупці контейнера слід подумати не тільки про його зовнішній вигляд, але і про те, як його закріпити. Крім висадки квітів в коробці зовні вікна існує ще один варіант - придбати кошики, які закріплюються на гачках.
Що б ви не вибрали - кошик або контейнер, їх слід розмістити так, щоб вікно відкриває і закривається вільно.
Редакція "Сайт" Я приготував для вас чудовий вибір прикладів. контейнер садівництвой Шукайте і надихайте!
- Я раджу з цим жилетом яскравих кольорів!
-
- Як ви відчуваєте дизайн вікна, це не так?
р. -
- При виборі квітника зовні вікна звертайте увагу на розмір ємності. Довжина одного або декількох ящиків не повинна перевищувати ширину вікна, якщо вікна вузькі або не перевищують один метр. Важливо пам'ятати, що вага ящика сировини буде дуже важкою. Оптимальна ширина і висота такої коробки не більше 20 см.
-
- І це цікавий варіант оформлення контейнерів, але не зовні вікна, але всередині приміщення.
р. -
- Дуже стильний і елегантний варіант дизайну.
, Україна -
- Тут цікавий розчин, в якому замінюється звичайна ємність двома горщиками, прикріпленими до стіни за допомогою ковані затискачі.
-
- Після посадки рослини потрібно регулярне поливання. Подбайте про це. Переконайтеся, що грунт в ящику злегка вологий.
- 524294
- Нагадуємо мені прогулянку в сонячній Італії. Я люблю монохромні рішення!
-
- Як солодкий! Ця красива лаванда додає вишуканість і доповнює рожеву петунію.
- 780954
- Дуже красиве поєднання квітів. Я думаю, що я буду використовувати його!
-
- При створенні такої квіткової пишності не забудьте звертати увагу на вибір грунту для квітника. На сьогоднішній день в квіткових магазинах вибір грунту настільки великий, що його не потрібно вибрати самостійно. Ідеально підходить для вас. рослинно-земнийй
-
- Для контейнерних озеленення вікон, рослин, таких як петунія, панацес, півларгонія, вікратум, оксамитові, настуртій і лобелії найкраще підходять.
-
- Цей варіант ідеально підходить для прикраси вікна заміського будинку.
-
- Ще одне цікаве рішення садівництво Або дачний котедж.
-
- Я просто порадував цей дизайн. Все геній простий!
р. -
- Якщо дотримуватися певного стилю, то краще вибрати такі рослини, які з їх формою або кольором будуть краще гармоніювати з загальним зовнішнім виглядом будівлі. Не те, що вони можуть вижити на сонці.
Щоб Ваш улюблений міні-гарден зовні вікна, будь ласка, увесь сезон, постійно подбайте про нього, розсипаємо грунт, знімаємо висушені листя і суцвіття в часі. Видалення квітучих квітів стимулює нове цвітіння. З такою обережністю ваші улюблені квіти будуть добре рости і не втратить свій зовнішній вигляд протягом тривалого часу. На зиму коробку з квітами слід видалити з підвіконня, введених в приміщення.
Зробивши таку віконну прикрасу, ви не тільки привернете увагу всіх сусідів і пасерів, але і створите радісний літній настрій для себе і ваших близьких. Яскравий і теплий літній для вас!
Покажіть ваші друзі ці чарівні контейнерні вікна ландшафтні ідеї!
від
Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.
«З великою кількістю грошей російська жінка ніколи не буде добре одягатися.» – Лена Міро
Творчі спіральні клумби. 21 Легкий спосіб створити ваш сон цвітіння