351
12 Історії, які живуть з a Pet є жорсткий але веселощі
Домашні тварини – це море радості, щастя та прихильності. Це також головний біль, тому що наші вихованці не завжди поважають, як ми хотіли б їх.
Веб-сайт Я збираюсь для вас деякі переважні історії про наших менших братів, щоб сміятися, і знову переконайтеся, що життя з тваринами ніколи не нудно.
- Коти, звичайно, дивні тварини, але... Я отримую вранці до мого чоловіка, і кішка тьмяне і сонне блукання після мене. Його піднос знаходиться поруч з туалетом. Я сидю, ледь відкриваю очі, він коригує до лотка. Я помітив, що кішка запекла! Змішайте поїздку до ванної кімнати! Звісно, повторення після мене. Чому він потрібен і до кого він хоче довести його? Один кіт знає!
- Моя кішка завжди приховує своїх кошенят дуже акуратно. Але якщо я раптом соромлюся і не годую її на першому запиті, він починає привезти їх до мене і, сидячи поруч з мною, мовчно дивиться мене в очі, кажучи, що ми бідні, нещасливі, у мене є діти, і ви, знежирення, не дозволяючи годувати маму їсти!
- У нас є окрема ванна кімната будинку, але є отвір в стіні між ванною кімнатою і туалетом. Недавній взяв кошеня, тому він звик до сходження під санвузлом, звідти отвір в туалет, а потім спати в туалеті! У той же час він боїться води в лазні або мийки, і тут він безпосередньо витягає його. Але час йде, кішка виросла, не заходить в отвір. Тепер він йде на кухню, радує над чашею води і проціджує в отриману пудельку.
- Я дійсно захоплюю свою папугу. Коли я в іншій кімнаті, він робить звучання мого дзвіночка. Ви замовляєте, щоб забрати телефон і немає нічого. І коли ви ігноруєте його, є 100,500 пропущених. Я спробував змінити звук - це допомагає день до 2 максимуму. Я не говорю про будильники. Вибране дупа!
- У мене є собака. Пінгестан. Коли вона бджіл для їжі або забирає її від котів, я кажу їй серйозною обличчям: «Пенеомон, мій дорогий, де ваші мані, ви, в кінці, не тільки самі, але і матір'ю». Після цього вона йде на свій стенд з дуже гулятимним виглядом і щільним хвістом і довго не виходить.
- Прогулянка з її великим, злагодженим лаборатором без походу. Я познайомлюся з хлопцем Spitz. Я зателефоную мені собаку, і я запитую хлопця, щоб взяти Spitz в руках, раптом він буде рубати. Хлопець каже, що це океї. Я стояти з важливим поглядом, коли мій собака хнифить спіца. Spitz виглядає сором'язливо на Labrador. І -- осені. Мій величезний собака відійшов до наступного двору від страху, хлопець сміється над нами, і я бігу після неї з шумою.
- Моя друзі кинулася кішка, і мій мама і я забрав його. Вони знають від знайомих, що кішка була глухим, не відповіла на "кіс-кіс", не реагував на будь-які звуки, але інакше це було абсолютно нормальним і торіонним кошеням. Він жив з нами протягом декількох років, і раптом почав грати з мішками, щоб відповісти на звук пакету їжі, щоб викликати хлопця почав прийти. Вимкнено кота просто не піклується про всіх, і він занурює зв'язок. Реальний кіт.
- Нещодавно відкрилося пляшки пива на нічному витримці, а кришку в тушку. Вранці я дізнався, що мої кросівки були поцілені, і що кришка лежала поруч з мною. Він був смішний спочатку, але потім прийшов до мене. . й
- У мене є вихованець, Spitz. Ми рідко виходимо з ним, але він любить його. Однак, якщо ви йдете з ним протягом більш ніж 20 хвилин, він починає претендувати, що він зламав дві передні ноги. Він відпочиває ніс на землі, випрямляє ноги і вичавки. Перший раз я трахнув вгору, другий раз я вірю. Тепер він не прокочується, але ви повинні взяти його в руки і перенести його додому.
- Я живу з чоловіком в продуктовому магазині, слухання чудово. Про рік тому у сусідній квартирі приїхали молоді дівчата, віком 17-19 років. І так, протягом усього року, що вона живе поруч з нами, вона просить її котику кілька разів щодня: «Тіша, як можна стати такою хорошою кішки, як?» Покажіть мені, чому ви такий великий кіт. Бог, скільки я люблю тебе! О, мій Бог, ви здорово.
- У мене є вихованець Йора. Він гусячий. Ми проживали в приватному будинку в с. Бабця провела птахи, вирішили забити гусю, і він зламав, побігти мені і захопити так. В кінці я не даю гусаки, і він пішов мені з хвоста з тих пір. Після того, як будинок було продано, разом з економією, було достатньо для двох Так поділився: в одному живому бабуся і мати, в іншому – мене і Йора. Ви коли-небудь зустрілися з кимось, хто жив з гусом протягом 18 років? Це мене!
- Моя кішка намагається позбутися від нашої кішки. На кухні з'їжджала остання річ, а кішки сіли біля неї. У мене є кілька хвилин. Після того, як кішка прийшла до мене і почала скуштувати і зателефонувати на кухні. Коли я отримую там, я бачу на підлозі і кішка їсть її безпечно. Він починав псувати його і похвалити його кішка, що дав його родичу. Він буде дрібним, але вона перевернула пластину і відразу ж побігла після мене. Як дізнатися? Мій хлопець сидів там сміється.
номінальний #image1348265
15 кандидних твітів від чоловіків, які втомилися заховати правду
10 країн, які подарували світу найрозкішої краси