Я знаю, що це означає бути справжнім батьком.

Учора на обід мій десять-річний син назвав мене і в трагічному голосі сказав мені:

- Дад. Ви знаєте? Я і кішка зламала вашу лінзу. Він був повною аварією, я сидю тебе.

Звісно, я був зміщений, об'єктив варто чотири місяці. Сісти до кінця дня і скручуючи себе, вони кажуть, що я приїде додому - Я відірю вуха обох ювенілих гольян, і я відірвати кота! У мене немає! Я довго думав, що сказати мені сина, щоб він розумів значення речей, нарешті прийшов з ним.

Мій син прийшов додому від мого дверцята.

- Дад, є тільки фрагменти зліва... На підвіконня, де стоїть лінза. Я підійшов з ним, і кішка ... – крітинг, син сказав з тремтлінг голосом, – І Барсик почав падати, хочу допомогти йому, але всі збиті прямо на підлозі разом з лінзою. Тато, це дійсно, дійсно сталося випадково.

- Ну, син, - Я почався в грізному голосі, "Нехай ви будете мати, щоб продати планшет, іграшки, комп'ютер і динаміки купити мені новий об'єктив.

Син недбалий і, опустивши голову, кинувся до кімнати. Поганець після нього. У п'ять хвилин я шукаю тебе, красиво. Хлопець перетягував планшет, а кішка - улюблена іграшка миша!

- Син, що це?

до Ну, Дад, ви сказали, що ви повинні були знайти гроші для нового об'єктива. Так Барсик і я вирішив почати продаж наших речей. Чи можна мені писати оголошення?

Мало хто стояв кричу. А потім серце шпигував. Я думаю, "Що я роблю?" Мій син хворий на другий місяць, сидячи в домашніх умовах окремо з котом, мене і дружиною на роботі. Звісно, вчителі приходять до нього, уроки перевіряють. Але він, ймовірно, хоче піти поза, щоб запустити з друзями, грати. І він, бідна людина, сидить в чотири стіни. Позбутися від цієї лінзи! Не варто робити мій син Ні, звичайно, я повинен спустошувати його більше, ніж один раз в моєму житті для деяких брехні або нечоловічого акту, або... Але для того, хто зламаний або не зламаний

Я захопив мій син щільно і сказав йому, що я пробачив його, що він не повинен продати його речі. Я також додав, що за ціною об'єктива ми можемо викласти всі стіни його кімнати з дизайнером Lego. І сказав, що він ніколи не ламав нічого.

Але я сказав, що слова до сина мій з причини. У цей день я пам'ятав історію з дитинства, коли я взяв мій батько машину, щоб їздити по с., і поїхав на доріжку. Звісно, в п'ятнадцяти я не мав права або досвіду, тому я сміливо вмираю в кисть. Автомобіль був дуже поданий, і на мене — дивовижний! — не було подряпин. Я пішов в наш будинок і повернувся до мого батька. Він мовчився, і пішов до автомобіля, що лежить в кисті. І я залишився вдома, чекаю на справедливість і пояс. Коли прибули ДПС-нікель, батько сказав їм, що він сам їздив. Він не дав мені один раз. Він просто сказав: "Жива"? Всі права

Я загубив цю історію, але коли мій син вперше зламав щось, він відразу ж наповнився пам'яті. Я усвідомлю, що не зламаний об'єкт у всьому світі, варто сваритися між близькими і близькими.

Сайт тепер в Оголошеннях! Преса:

Веб-камера