Веб-сайт: www.facebook.com Але що відбувається, якщо ми робимо навпаки? Як змінити наше здоров'я і зовнішній вигляд, якщо ми вирішили зробити щось шкідливе?
Редакція
Веб-сайт Так я вирішив зробити експеримент і побачити, що буде відбуватися, якщо я відвертаю склянку пива часто протягом місяця.
р.
Я не маю багато шкідливих звичок. Я часто бігю вранці і п'є тільки на свята. Перш ніж розпочати експеримент, я пішов до лікаря, щоб перевірити своє здоров'я і переконайтеся, що все було добре.
У відповідності з нормою я вирішив пити 500 мл пива, не 4 рази на тиждень, як зазначено там, але 5-6 разів, і побачити в кінці місяця, як це буде впливати на здоров'я. Перший день пройшов, як очікується, весело, настрій значно покращився.
- Перший тиждень. Після декількох днів мого експерименту мій голова часто почав боляче, хоча не було такої проблеми. Я спробував фотографувати кожен день, щоб записувати результати. Порівнявши фотографії, помітив, що обличчя стала злегка набряком, і під очима були синці.
- Тиждень два. Попадання вівсяної палички і прокидання складніше 100 разів. Взяв мене не менше 40 хвилин, щоб падати. Вранці він постійно переключив його тривожний годинник, який зробив його пізно для роботи. Крім того, щоб остаточно прокидати і почати робочий день, він взяв мене про годину і чашку міцної кави.
799 р.
- 3-й тиждень. Колеги відзначили, що я став дратівливим. Я часто відшукаю себе на моніторі, не в змозі концентрувати. Я використовую для того, щоб мати можливість сидіти і працювати близько 4 годин без перерви і не відчувати втоми. Кожна година я бажав відволікатися. Я часто дивився на мій годинник і чекав до дня.
- Тиждень чотири. Я часто бігти вранці і не постаралися відмовитися від цієї звички. Але зараз ми повинні зробити робочі зусилля просто, щоб зібратися і залишити будинок. Попередньо, навіть в погану погоду я побігла принаймні 12 км, тепер відстань була зменшена навпіл. В кінці місяця виявилося, що я пішов за пробіг тільки 5 разів, хоча до нього 10-14 разів.
р.
Що здивувало мене, найпоширеніше, ніж вага. Незважаючи на те, що я все ще намагаюся скористатися, пивний живіт помітний в кінці місяця.
З`ясуйте, що збиток я заподіяв своє тіло, і щоб консолідувати результати, я вирішив піти до лікаря. Виявилося, що через перекидання судин, з'явилась короткість дихання, а обличчя виглядало набряком. Пивний живіт з'явився через порушення в ендокринній системі, а безсоння - через проблеми нирок.
- Я почав шукати гірше. Через тиждень, мішки і синці з'явилися під очима. Його обличчя стала блідою і набряклою. Пивний живіт почав з'являтися.
- Якість сну погіршується. Попадання дупи і прокидання стало набагато складніше. Після витрат 9 годин в ліжку я ще відчував втоми.
- Робота стала твердою. Через порушення сну з'явилася дратівливість. Важко сконцентрувати, а сили постійно зникли.
- З'являються проблеми здоров'я. Спортивна продуктивність знизилася на 2 рази. У зв'язку з проблемами судин, з'явився недолік дихання і швидке серцебиття. Через слабкий сон, мій голова часто болить протягом дня.
Все моє життя, я помилково вірю, що скорбота пива на тихому вечірі не зашкодить нікому. Природно, кожна людина буде мати свою реакцію на такі речі, але тепер я знаю напевно, що я не буду дратувати для проведення таких експериментів. Я тепер маю часові тренування в тренажерному залі та здоровому харчуванні, а барні двері тепер закриваються для мене принаймні на пару місяців.
номінальний #image1263215