362
14 оповідань про тих, хто зустрівся з тими самими
Любов є таємничим почуттям: він може летіти на першій дати, або він може смотреть протягом багатьох років, після чого обпекти яскравий вогонь. Але в будь-яких відносинах, є дуже момент, коли ви розумієте, що це людина, з якою ви готові жити в житті.
Веб-сайт Я слухав найсвіжіші історії про те, як люди зрозуміли, що це стосунки було одним.
- Коли я був 16, мій да пішов нам, ми переїхали до іншого міста, і я переїхали до іншої школи. Я був підкреслений розлученням батьків - Я припинив розмову. Коли я переїхала в новий клас, хлопчик подобав мене і написав йому про свою проблему на листках. Він не розпадав, приніс нам в літературне коло, зробив все, щоб отримати мене з стресу. Коли я був 18, я запропонував, і я сказав так. 5 років шлюбу, син 2 роки, часто співають на гітару.
- У коханому юнаку зізнався свою любов. І відразу все змінилося: Хочу працювати, хочу, щоб зробити речі, хочу подорожувати, навіть чисто і мити посуд, а потім хочу. І найголовніше, жити. Я дуже хочу жити. Змішайте соковитий м'який персик, щоб сік на щоках тікає. Що це таке. Це було те, що було щось цінне і важливе. Так незвичайний.
- Помешкання знаходиться в 2 км від центра міста. Я не повернув свій телефон або текст. Наступний ніч мій друг назвав моїй квартирі. Я боявся, що сталося мені.
- Я, нарешті, зрозумів, що я був любий.
Моя людина капелюхи пошиття, але, подивившись, як втомився я працюю без вихідних, він пришив мене сукню для корпоративу. Зрозуміло, як це, прилипаючи його язика з натягом і змащуючи щось під нісом, як загартування швів. - Дівчина хропить як п'яний вітрильник. Я не можу спати назавжди. Але один раз пішов до моєї матері на тиждень - Я зрозумів, що тепер я пропустив її хропіння. Я не отримую достатньо сну. Я пішов, щоб побачити її у вихідні дні, отримав деякі сон.
- Дівчина, 21. Все свідоме життя лям. Мої батьки завжди варять через мою лінью, ніколи не варять або очищають, завжди виходили з ліжка до диких кришечок і почали з розривами для побутових хорів. Я закохався в рік тому. І - voila - вранці я легко сходження, метелик навколо квартири, з гарним настрійм і піснями Я готую смачні гарячі вечері, будинок завжди чистий, речі миються і прасуються. Моя батьки не будуть радіти, бояться джинсу і тихо молитися, що вони знайдуть мене.
- З першого хлопця розірвав, тому що після переходу на роботу не приготував вечерю 3 курсів. Вона залишила другий тиждень до весілля, оскільки вона не допомогла своїй мамі на полуниці. Він не доглядав, що я був алергія на цю ягоду. Останнім часом наречена на весілля. Часом після 10 п.п. з роботи. Будинок чистий, вечеря гаряча, він робить чай. І неважливо, як ледачий я був, для нього хочу варити 3 страви і піти до своїх батьків для картоплі.
- Моя нормальна температура дуже висока, мої долоні потіють багато. Я був завжди дуже сором'язливим з нього, я хотів би не з голів, коли вони сказали, "Такі руки занадто потіні." Але мій хлопець на першій зустрічі сказав, що, як це згадується в Римо і Джульеті, гарячі і вологі руки є ознакою чуттєвості і він дійсно любить його.
- Мій чоловік іноді говорить про своє сон. Одного пізнього вечора я читаю книгу в ліжку, мій чоловік вже засвоюється, а потім я чую, що він має смішний діалог з кимось: «Я люблю її дуже багато». Кожен повинен мати дружину, як мені. Не дивлячись на це! Але я одружився добре.
- Я боїться павуків з моменту, коли мій крок заблокував себе в підвалі, і цей filth збивається над стінами. Друзі і дівчина стеклала на цю тему, і він був дуже сердитися, тому він хотів бути оброблений, але це не працює. Приймав до тих пір, поки він почав знайомства іншим, зізнався фобії. Так тепер вона ловила павуки, які я іноді дивлюся на стінах, і заспокоїла мене вниз, і я дивую, куди приховати кільце так що я не знайшов його на початку.
- Я є тетрадофілом: Я люблю паперовий офіс у всіх його формах, але мій найбільший пристрасть для ноутбуків в клітку на паперовому кліпі і обов'язково з 48 аркушів. Ви повинні бути ідеальним дизайном зовні і всередині. З кожним днем я обирає нову улюблену, я підрахую листи в ній, бо я боїтеся, що вона не “віргін”. Для цієї діяльності я був спійманий подругою, яка мала пояснити все, до якого вона спокійно відповіла, що вона любить олівці. Ми завершили застрочку в книжковому магазині за годину і половину. Я люблю її. І блокноти.
- Я дієта. Немає нічого не залишилося в домашніх умовах, але рис. На ніч я назвав мій коханий (ми живемо окремо зараз) і сказав, що я загинув голодом, я не можу спати. Він відповідав холодно, що він повинен був отримати рано для роботи завтра, що він не міг говорити. І через 30 хвилин він приніс мені шматочок торта, сендвічі і розслабити мене для дієти.
- Я зустрілася з граматикою та граматикою. Один день, аргумент виник з деякими хлопцями, які написав як ніби він ніколи не бачив підручник російського підручника. З’ясував, що він був, як обсесував з математикою, як я був. Довгий час один одному був ізольований, приглушений на цій темі. В результаті ми прийшли до угоди, що ми підштовхуємо один до одного, у мене є його в російській і літературі, у нього є мені фізика і математика. Ну і все це було, витягнувши. Разом на четвертий рік, нещодавно зробив пропозицію. Весілля приїжджає.
- У мене є чорний, як дьогий волосся і дуже ніжна шкіра, якщо я пофарбувати очі яскраво, я виглядав як справжня відьма. Я був на метро, мій бабуся прийшов, подивився на мене, і вона почала отримувати хрещення. Я вирішив жартувати, почав претендувати, що я був відьмом, і почав робити магічні рухи своїми руками. У дівчині сидять поруч з мною, він ріже через чіп і почав сяйво, розкочуючи очі, кажучи, що він відчував, що щось було в ньому, бабуся була в шоку, я можу навряд чи містити сміху, люди в машині ховаються сміхом. На моєму вокзалі малюк пішов після мене. Одружена протягом 5 років, перший наречений на весілля був за найсвіжіші бабусі на метро!
номінальний #image1287515
Виконувати ці 6 вправи і зробити руки виглядати як модель
13 речей, які ми робимо, коли ніхто не бачить нас