Я нещодавно був маленький брат або найкращий друг.

Пара місяців тому, мати і десять років сина переїхали в квартиру поруч з мною. Я іноді познайомлюсь з ним на сеті і бачу мій маленький сусід або з нянькою. У будь-якому випадку, мама хлопчика була на роботі весь час, і він явно не відчував увагу.

І один день я був в домашніх умовах окремо дивитися фільм і дверний дзвінок. На дверцятому був той самий сусідський хлопчик, він сказав, що його няняня забули щось на машині, і він був нудний чекав її самостійно. Ми зустрілися, хлопчик запровадив себе до Бонса і посміхався солодко на мене. Ми стояли в спільній передпокої, і хлопець, захоплено сказав мені історію. Тоді няня приймала його.

На наступний день знову занурився дверний дзвінок. Він був мій маленький сусід знову, але з мій нянь. Вона апологізована і сказала, що, скажуть, Костя не говорить вам історію до кінця і зараз просить дозвіл продовжити. Я був маленьким сюрпризом, але я даю їм. В той час як няня була сидяча в залі перегляду телевізора, Бонса і я пишу чай і бісквіт на кухні і чати про все. Я помітив, що з якоїсь причини він був сумним. Коли я попросив йому про це, Костя приймала, що він опинився своїми однокласниками у своїй новій школі, і боявся розповісти про неї матері, вона вже сповнена проблем.

Поговорили Бонес на деякий час, а потім няні відійшов. У понеділок вранці я пішов до школи рано, щоб боротися з зловмисниками, я був дуже шкода для цього милого хлопчика. Я зловив своїх зловмисників і пояснив їх, що не було добре відхиляти інших. Бігії пообіцяли не робити це знову.

Так само ввечері, як я ходив з магазину, Костя поспішала зустріти мене і захопивши мене щільно. Він сказав мені радісно,

- Настя, спасибі вам дуже багато! Я знаю, що ви прийшли до школи сьогодні. Хлопці очолили мені! Дякуємо!

Так, Костик і я стали друзями, і зараз ми йдемо разом, їзда наші велосипеди, розмовляючи про абсолютно різні теми, і я також допомагаю йому з домашньою роботою. Я дуже зацікавився ним, незважаючи на вікову різницю.

Я був, як, я був, як кращий маленький друг в моєму житті, або улюблений молодший брат. І я не шкодую.

Сайт тепер в Оголошеннях! Преса:

Веб-камера

Категории

Смотрите также

Новое и интересное