45
10 оповідань про те, чому не варто кидати висновки
р.
Життя непередбачувана, тому не дивиться, якщо ви не помилитесь у своїх переконаннях або очікуваннях. Це абсолютно нормальний, хоча іноді і лікологічний.
Веб-сайт Я знайшов для вас 10 «надійних» оповідань, які переконливо довели, що не все в світі влаштовано, як ми звикли думати.
- Ви думаєте, що зовнішній вигляд дівчини є основною? Ні. Мій друг одружився через її почуття гумору. вона має невеликі груди, тому вона використовує всі види підкладок і штовхаків. На пляжі вона зраджувалася, а в цей момент верх купальника мухає її, разом з псевдо-древом. Вона сказала: "Захопити вас, вітер відірвав ваш бюстгальтер і сиськи далеко!" Хлопець сміхався так поганий він повинен допомогти. Через тиждень він попросив свою дівчину одружитися.
- В принципі я не даю бджіл гроші. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони всі стовпи. Але після того, як я бачив бездомний чоловік, для якого, очевидно, нормальне харчування - це рідкість, живильні собаки. І не тільки тому, що монахи ходили до нього, але цілеспрямовано пішли і шукали бідні. Він доторкнувся мені багато, я побачила його періодично і допоможи йому. Він хороший чоловік з важкою долею. Це жито, що ця доля іноді неспішна.
- У мене є сліпий син. Я не знаю, як вводити його в світ і навчити його жити без почуття його недоліків. Подруга запропонувала відправити його на арт-колу. Спочатку ми були скептично, але через шість місяців викладачі сказали нам, що дитина має чіткий талант, адже він може малювати те, що він не бачить, але відчувається дотиком. Тепер його малюнки отримують на виставки, а пара з них вже купили іноземці. Неважливо, що відбувається в житті, ви завжди можете знайти спосіб.
- Я думав, що одна дівчина була страшною, я вирішив прокрутити її. Зроблено фальшиву сторінку хлопця в соціальній мережі, додавши до неї любов до себе, закликайте до зустрічі і не приїжджайте до неї. Тексти пісень, а це означає: Ми вказали, що вона була божественною, і впала в любов.
- Це був перший раз я провів ніч з подругою. Так як вона завжди на дієті, я вирішив піти на кухню посеред ночі, щоб не відірвати почуття втрати ваги. Я входжу в кухню, відкрийте холодильник, візьміть каструлю, і раптом ззаду я чую крутий голос: «Що їсти?» Я повертаю і побачила величезну папугу в клітці, яка повторює: "Од, їсть!" Дівчинка стоїть в передпокої криється сміхом. Вони говорять, що тварини не розуміють нічого.
- Мій чоловік завжди був словесним і стриманим його почуттям, не вдалося сказати мені «Я люблю тебе». Так мій друзі кажуть: «У вас є свого роду каменю». І я знаю, що він дійсно є. Не так давно я помітив, що він зношував паперову троянду орігамі в своєму гаманці, яку я зробив на нашій першій дати. Вона так обережна, боячи її.
- Я думаю, що я працюю. За півгодини я промовив через двері і вимагав пустити мене, пропуск не працює, я чую голоси, але ніхто не дає мені. «Я твій бос!» Відкриваємо двері! Знову ж таки. "Якщо ви не зупинилися, я звернулася до поліції." Я був в банку. Мій офіс знаходиться поруч. . й
- Довгий час тому я купив мій син гітарою, я ніколи не чув його грати, з цієї нагоди я часто захотівся йому, кажучи, чому вони взяли його, інструмент свічка. Учора я здув, і мій чоловік пішов, щоб отримати його меди, мій син, очевидно, подумав, що я пішов занадто, взяв мій гітара і почав грати (, ймовірно, завжди робить). Він великий романтичний, і я соромлюся, що я йду на нього всі ці роки.
- Вона починала знайомства хлопця, запросив його до неї, лікуючи романтичний вечір, але суші отруюються і проживали всю ніч в туалеті. Я думав відносини. Я відкрив двері і він пішов. Ви вийшли, так... 20 хвилин. Верстат з таблеток, води та лимону. Я знаходився на круглу аптеку в незнайомому місці! Я потурбувався, до ранку, поки не впав. Він захопив мене. Не було перекладено!
- Я одружився на тиждень тому. Ми приїхали до нас на ніч. Я прокинувся вночі до голосу. Мій чоловік не навколо, я чую з наступного номера, де один спить, голос чоловіка: «Чи не почуєте нічого!» Приїжджайте! Змащений, трахнув в там сердечко, готовий вбити. Вони грають шахи. Серйозно, шахи! Подруга тільки втратила, і її чоловік замовив її, щоб виконати обов'язок втрати і таргану.
номінальний #image1249615
12 порад про життя, які дав нам кіно
Один смачний психологічний прийом, щоб зробити правильне рішення