408
15 оповідань про людей, які бажали краще, але виявилося як завжди
Неважливо, як важко зробити помилки, помилки і невдачі неминучі. І ось найголовніше не хвилюватися, але лікувати все з гумором. А ще краще розповісти когось і сміятися разом, як вони роблять в громадах «Овергерард» і «Хамбер 6».
МиВеб-сайт Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Я завжди торкаюся, коли я чую пісню про мамонт. Я вирішив послухати себе з цього, спеціально завантаживши пісню і кладемо її на повтор. В результаті вона закрила протягом 2 годин, поки вона подарувала. Не вдалося експериментувати. (Дівчина, 25)
- Я попросив працювати один раз. І коли я почав привітати голову мого лідера, я знайшов нічого краще, ніж сказати: «Побачте, тепер я спробую. й Тепер, людина.й
- Я любила дівчину взимку і їй сподобалося. Моя друзі запитала мене, чому я не попросив її до дати. Я не приходжу! Який зв'язок, коли через місяць 14 лютого, а потім відразу ж на 8 березня Це свято девіла, а потім ми познайомимося.
- Шопінг є страшною силою. Я був в Європі, я бачив магазин, що я був дуже цікавим, я пішов до нього і я вже бачив, що я буду вимірювати. Запуск, удар, і я лежаю. Я прокинувся з чоловіком, співробітниками цього бутіку і швидкої допомоги. Я не помітив, що вікно і вхід склоподібні, і так чистий - тільки мій обличчя був відбитий. Підсумок: тріщина в носі і два фінгалі. Якими були особи співробітників цього магазину, коли я прибув час пізніше. Я отримав знижку.
- Дівчата будуть розуміти це почуття, коли колготки слайд. Я хочу затягнути. Добре, я підтягував, спочатку піднімаючи спідницю на пахви і стрибаючи на місці, щоб прискорити процес витягування. А потім я перевернув і побачила цей божевільний 6-градер, який проходив в розблокований офіс в поглибленні. І я думав, що час змінити робочі місця.
- Святкування мого дня народження з друзями на набережній. Наприкінці свята я бачив вуличний фортепіано. Я вирішив пам'ятати старі дні і грати, я знаю, як це зробити дуже добре. В цілому, 10 хвилин відіграли, sang, друзі знімали на камері. Я дивився відео наступного дня. Так я сидю за інструментом, натискаючи ключі, Ті, хто не робимо єдиного звуку, крім глухого крану, і горла романтики.й Хлопці, не пити.
- Я фотограф. Я вирішив зробити фотопроект на теми простору. Я почав шукати костюм астроната для моделі, знайшов все, крім шолома. Я вирішив використовувати круглий акваріум. Я знайшов щось, як це в магазині Homeware. Ви знаєте, величезний павільйон, як це. І ви не будете зазвичай зустрітися з консультантом, але ні. Він відкинувся від того, як я спробував на акваріум на голову. Не ходимо до цього магазину.
- Моя мама продала свою ліцензію взимку, але вона все ще не приводить. Так, вони їдуть один день з мій тато, і мій мама просить її, щоб дати їй їздити - піти на поїздку. Ну і Дад дайте мені в, сісти поруч з ним і уважно дивився. Мама почала починати машину, але не переїхала, відьминув. Неуспішна спроба. А потім Дад говорить, що якщо вона не рухається третій раз, вони зміниться назад. І ось третя спроба: відмова. Вони зміняться без будь-яких аргументів. Тато отримує за кермом, бере машину з ручного бруса, і приводять.
- Я працюю як кредитний спеціаліст в банку, і недавно з якоїсь причини почав сльозити очі. Замовляючи чергову заявку на кредит, запитав стандартне питання: «Податки на комунальні платежі?» "А тис. 10-12". А потім вийняти паперовий шарф і протерти сльози з очей. Він сказав: «Дівчинка, не хвилюватися, деякі люди оплачують більше. й
- Я побачила рум на кухні. Тексти пісень, а це означає: Немає нічого краще, ніж спалювання його більш легкою. Виявилося, що швидкість руки з вогнем трохи нижче швидкості півкулі. В результаті - обпалюють лінолеум, плями від опіку на стійках і отвір на шторах. . й
- Я чую голоси з кухні. Мама: «Додаємо склянку цукру». Тато: "Не так багато?" Мама: "Ні, це під контролем." Можна почути міксер. Suddenly, тато вимкнено змішувач і говорить, "Ми не робимо рибного пирога. І я вірю, що ви нарешті!
- Підставка на зупинці, дуже красива дівчина приходить. Я маю на увазі, я муфта, і я не можу дізнатися вас. Я збираю мене в моїй кулак, я в її напрямку. Дівчина помітила і посміхалася солодко. До мого питання про знайомства вона відповіді: «Звідси друга», витягує монету з кишені (на одну сторону вона говорить «так» з іншого – «не»), фліпи, краплі «но», дівчина показує мене і додає: «Соррі, але не сьогодні». У цей момент автобус прибуває, вона потрапляє в неї, і я залишилася стоячою. Я ніколи не був таким епіклідом.
Р
- 15 років тому ми пішли на оптовий ринок вперше (просто одружений) без батьків. Ми нервуємо, тому що є багато грошей. Дуже рано ринок просто відкриття. Шукаю, є сумнівний вид людини, в руці наполовину міцного скла - за гроші, як я розумію. Я даю йому трохи грошей, я думаю, що покупки були успішними, половина кишені мала дрібні речі. Заливаємо монету в стакан - обприскуємо в усіх напрямках. . й В цілому це не було бюм - валюта була п'яна кава. Це був хороший день, yeah.
- Я дивився вікно і я бачив хлопця ходьба в взуття. Я думаю, що я даю мені добре знезаду. Я живу, "Зроби взуття!" І сказав він мені: "Чи ви!" Я божевільний! Я зрозумів, що це були яскраво-блакитні кросівки.
- Моя мета була прокидати без тривожного годинника. Я вирішив дізнатися. Зареєструватися Я поїду з поясненням до офісу декана, чому я не був в інституті протягом 2 тижнів. Неспроможність, Stirlitz.
номінальний #image1260915
Поставте руки разом і зверніть увагу на одну дрібну деталь.
Ми перевірили, що відбувається, якщо ви часто пити пиво.