«Святий юначок дається багатьом, старим віком до електрики». – Филліс Схлосберг

Для багатьох, старий вік є вироком, і вирок відлякується не так багато через втрату фізичної сили і зовнішніх змін, але через непристойну небажаність зустрітися з старим віком. Сучасна медицина може легко ліпити 70-річної ляльки Барбі, але це тільки доводить, що людина XXI століття в будь-який спосіб заважає природному процесу.

Ми використовуємо для пошуку. сентильність Це односторонній, але в цей час теж є чарівність. Я дивився і милуючись людьми, які довели їхній приклад: вік і їсти життя жито. Цей лист був написаний Володимиром Познером Американським фильлісом Schlossberg.

Не так довго, молода дівчина підійшов мене з питанням: «Що таке старим?» Я думав в настій і не знайшов, що відповісти її, бо я не думав про це до і не розумію себе старе.

Дівчинка була розчарована, але я подякував їй, кажучи, що питання було цікаво. І як тільки я знайшов відповідь, Я даю її знати. Я зрозумів, що старий вік подарунок.

73015959

Сьогодні я хочу, щоб бути. Ні, не думаю, що все моє життя я прагнув, це зморшки, плями на шкірі і собачий алет. Нерідко, коли я дивлюся в дзеркалі, дивлюся про відбиття в ній.

Але ці враження зникнуть дуже швидко. Я ніколи не віддаю свою дивовижну сім'ю і моїх близьких друзів для будь-яких килимів в обмін на темне волосся і плоский живіт! Я помітив, що з часом я став добрим і більш схильним до людей.

Я став мій друг. Я більше не їсти себе за додаткове печиво, для садової фігури, яку я не хочу, але що прикрашає мій сад. З роками я бачив багато друзів і знайомих, які залишили цей світ без отримання дарунку старого віку. Хто піклується про те, що я прочитав до чотирьох ранку і спати до ноону?

Старий вік є свободою. Ви можете танцювати з собою до дивовижних записів юнацької молоді, ви можете торкнутися над любов'ю, що колись був. Ви можете перейти до пляжу, не будучи сором'язливим про ваше тіло, і якщо ви хочете, ви можете піти прямо в хвилі океану, незважаючи на життєрадісні погляди молодих істот, одягнених в бікіні. Але вони старіють. Запрошення

Іноді я зловив пам'ять дівчини, але я цілком знаю, що не всі речі потрібно пам'ятати. Тільки важливі. З роками серце зламало багато разів. І як ви не можете розбити серце, коли ви втратили кохану людину, коли дитина страждає або коли улюблена собака вдарив машину?

Але це наша сила. Не можна бути красивими очима, які ніколи не псуються. Не можна жити і любити стерильний серцем.

Нескінченно мені жити в сірому волоссі, до того часу, коли мій молодий сміх був назавжди відбитий глибокими живцями на обличчі. Багато хто загинув рано, молодий або не старий, але не молодий. Я тепер можу сказати відверто і вірно, «Так, ні, ні».

Чим старше і навіть старше, тим менше ви подбаєте про чужі думки. Чим менше ви сумніваєтеся, і чим менше ви сумніваєтеся. так, дорогі молоді дівчата. Я скажу вам це: я хотів бути старий.

Старий вік встановити мене безкоштовно. Я люблю людину. Я не буду жити назавжди, але до тих пір, поки я тут, я не хвилююсь про те, що може статися, але не хвилюватися про те, що може статися. Тексти пісень, а це означає: І я їсть солодощі для третього дня кожен день! ?

Поділіться цією статтю з друзями і відхиляйте свої непорозуміння про старість!

Автор статті

Юлія Ніконенко відчуває музику з серцем та любов’ю на концертах. Вона намагається зрозуміти сучасне мистецтво, тому вона є частим гостем на художніх виставках. У той же час любов до мистецтва і сталі будепотужний співіснуючий в красивій дівчини: Юлію є кандидатом на майстер спорту в карате, займається ММА (змішується бойові мистецтва). Вона хоче за смаком всіх фруктів світу і писати роман. Улюблена книга Юлії - Тропічна гора Генрі Міллера.