15 Плюси, які працюють Ніколи Борн

Прохолодний, коли смішні робочі місця перетворюються в реальні історії і передається в команду з слова рота.

МиВеб-сайт Зібрали кілька оповідань від громадськості «Овергерард» та «Хамбер No6», які підтверджують, що незалежно від того, хто ви працюєте, ви не будете нудьгувати ніде!

• У ресторані працює офіціантка. Після того, як час не був один відвідувач до 8 p.m. Я закохався в зал на столі з бодром. Покинутися до кого-небудь ставити мене на щоку! Я відкрию очі, і красива дівчина стоїть перед мною і каже мені: «Мій доброті!» Я голодний!
  • Коли вона отримала роботу в якості оператора таксі кілька років тому, вона поспілкувала себе на першому місці. Уві сні вона зробила замовлення, замість "хелло", вона могла відірвати привітання служби таксі тощо. Але клімакс прийшов, коли в мікроавтобусі, замість того, щоб сказати: «Стоп на наступну», я пошу в весь салон з моє серцем: «Замовлення таксі, привіт!»
  • Я просто люблю передній час rush! Я відчуваю неймовірну високу, коли кожен штовхає в автомобілях і муфтах, і в цей час я сидів затишним і радісним. Я працюю як обробник.
  • Щоденна робота полягає в тому, що ви підходите до колеги та попросите: «Що таке ім’я Шевченка?», і вона реагує: «Тарас» – і ви якось відрізняєтеся від вашого бізнесу.
  • 30 років, одружений, вища освіта, два вакансії. Я люблю пінгвінів Мадагаскару. Дуже. Хто знає про це, жарти, але непоганий. Для будь-якого свята я неодмінно отримую тушку з пінгвінами, футболкою, м'яким іграшкам, щось інше. Я був дуже щасливий, що моя пристрасть була оброблена розумінням, але реальне щастя прийшла, коли бос дізнався про це. Тепер, коли він встановлює робочі завдання, він говорить кожен раз, "Ми повинні це і це". Ковальські, варіанти! Я ніколи не працював, і я зараз.
  • Я вчителька. Тато прийшла. Він не знає вчителя, не знає вчителя. Але продемонстрував, як виростити дитину, сказав він Тільки дівчата з такою назвою ми не знаємо! Після того, як багато питання, виявилося, що йому потрібна школа, і вона була по вулиці.
, доб. 5

• Я працюю викладачем англійської мови в мовному центрі. Це так смішний, щоб побачити вирощений, твердих чоловіків в дорогих костюмах, які часті відповіді, «Я не робив мій домашня робота», і приховувати очі.
  • Я працюю в аптеці в лікарні. Він пішов в аптеку з таким великим жорстоким хлопцем і попросив на одноразову патч, щоб приклеїти до місця, де була прийнята кров. Я сказав: "Тільки не залишені з фотографіями." Що ви хочете? Він думав так серйозно, а потім в солодкому, майже поганому голосі він каже: «Ойди з клином. й
  • У нашому салоні краси при прийомі під назвою клієнт для входу до видалення волосся.
    до Яка область? запитати адміністратора, щоб дізнатися скільки часу залишити на процедуру.
    - Новосибірська, - спокійно відповів в іншому кінці лінії.
  • На роботі я подав залишок після того, як я прибув на зустрічі 9am, вчора в тапочки і куртку, зношеної на мій піжами.

• Я керівник фірми. Одного разу був цікавий інцидент: секретар прийшов до мене і попросив мене, щоб дати її додому. Коли запитала, що вона сказала, що вона не їсть після 6, і її дочка зробила торт на день народження. Вона зробила.
  • Я зрозумів, що це час, щоб взяти вихідні, коли я стояв перед домофоном протягом 10 хвилин, намагаючись відкрити його з магнітним проходом від роботи.
  • У мене є хлопчик в моєму класі, який я чиню називати Крецесу. Він може зникнути протягом 15-20 хвилин і повернутися без крейди. Після того, як він був з невеликою і ганчіркою в домашніх умовах!
  • Як дитина, я мріяв про те, що Герміон Грангер і таємно чекав на лист від Хогвартів. За 10 років я чую фразу «Ви магія» кілька разів на день. Я працюю в технологічній підтримці.
  • Я на роботі. Людина ходить в офіс. І каже він: "Руслань"? Руслан Сангіров? Я шукаю його і сказати: "Чи можу я викликати когось?" Він каже мені знову, «З вами Руслан Санжиров?» (Таня, 21)

номінальний #image1139315