Це найбільша помилка багатьох жінок! Як тільки ви починаєте робити це, чоловіки...

Якщо у своїй молоді жінки все ще намагаються вибрати найкраще для себе: косметичні засоби, одяг, розваги, то через роки більшість людей мають синдром «збереження на себе». Проблема тут не є фінансовою ситуацією, але самодостатня.

Редакція "Сайт" Я вирішив подивитися на це питання і розповісти вам, що ризик економії на собі. І так, чоловіки знайдуть цю поведінку страшно, не раціонально.

Ми розуміємо, що це економія. Не про покупку дешевих речей або підробок. Економія - коли жінка має шампунь, одна ціла щільна білизна, одна пара взуття для сезону і дві пари нижньої білизни для зміни - чорно-біла. Так, є інші аксесуари, але вони всі старі, непривабливі і ймовірно зіпсують її. Вона відчуває себе шкода для нового.

Ось дуже реальний приклад. Жінка йде в магазин, купує крупи або речі для своїх дітей, чоловіка, кішки, родичів, і чи немає грошей, що залишилися для себе, або вона думає: "Зима іншим часом". Я зроблю це сьогодні. Кожен раз. Звісно, в жодному разі не можна запасти кошти для близьких. Ми повинні спробувати. бюджет задовольнити свої інтереси.

Ми йдемо про такі заощадження, коли затяжки з дефектами пришивають або кладуть під брюки, коли нижню білизну вже змогла, коли в шафі несумісний одяг і одну сукню для виходу, яку ви зносите один раз на рік до когось, щоб відвідати, коли прийшов час купити нову тушницю, але є витрати і важливі речі. Тексти пісень, а це означає: І завжди є те, що великий рахунок.

Часто буває, що є гроші. Наприклад, хтось дав чи врятував трохи. Але жінка приходить в магазин, вибирає те, що вона любить, закрутить її в руках довго, але все ж залишає і йде на те, щоб витрачати свій бюджет на інший засіб для миття лазні або вирішує чекати, оскільки раптом буде щось більш красиво або краще. Але вона не купить нічого в майбутньому. Жінки, які зберігають на себе, напевно вже визнали себе.

Є поняття раціонального витрачання грошей, але це не має нічого спільного з тим, що у вас є хтось на першому місці, але не ви. А тепер перейдемо до найважливішого – що загрожує таким ставленням до себе. Збереження власних потреб перетворюється на час в звичку і патологію, яка залишає слід.

«Я збираюся витрачати його зараз, і я збираю гроші на щось важливе завтра». Так я еготист, який не думає про всіх. І що страх приходить з дитинства. Жінка боїться, що вона, як дитина, буде спустошена або блаженний чоловік почне скандал.

Жінки, які включені до такого режиму, втрачають чарівність. Життя їхніх життів тягнеться турботою про витрати, а їх обличчя відображає втому і незадоволення життям. Відчувають і сердитися у жінок, які мають більше, ніж вони роблять. Важкий подразнення і жіночністьй Як можна уявити, це одна з найпоширеніших причин розлучення.

Чоловіки не мають інтересу до таких жінок. Вони можуть використовувати їх, але не більше. І не чекайте, що якщо ви економите на собі, він подарує вам подарунки і образи в різних сюрпризах. Він може звучати іржі, але не має сенсу для нього витрачати гроші на те, що дешево. І ваш хороший, на перший погляд, бажання зберегти свої гроші, він просто сприймати як вашу небажаність, щоб піклуватися про себе.

Жінки мудрої жінки не піклуються про гроші. Вона добре знає, що ви можете заробити або надихати кохану людину на нові досягнення. Вона знає, як планувати бюджет і приступити покупки, не забуваючи про себе. І ми хочемо, щоб ви не змогли заощадити на собі! Поділіться цікавою інформацією з друзями в соціальних мережах.

Стать

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.