387
Половина кілограма молодої картоплі і пучок кріп ... Головне - залити весь бульйон!
Перші страви просто необхідні для гармонійної роботи травної системи. Суп повинен бути поживним, не варто створювати почуття тяжкості, а головне - він повинен бути смачним. І коли сезон ніжний і ароматний картопляЦе гріх не варити такий незвичайний, ситний і легкий картопляний суп.
Редакція "Сайт" Я впевнений, що це смачно. Сукні Будьте кохані!
Картопляні інгредієнти
683442
Як бачите, всі інгредієнти дуже домашні, тому молоді і корисні. Зробіть суп, який ви хочете їсти!
Підготовка
До речі, лущення картоплі або залишивши їх шкірками до вас. Суп дивує будь-яку сторону. Але пам'ятайте, що шкіра має вітаміни!
Я думаю, що ми знайшли найкращий спосіб зробити молоду картоплю. Цей суп дуже простий, щоб приготувати, і його дивовижний смак може приїхати будь-який божевільний. Смачний!
Не забудьте поділитися цим рецептом з друзями на соцмережах.
Артикул
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!
Редакція "Сайт" Я впевнений, що це смачно. Сукні Будьте кохані!
Картопляні інгредієнти
- 2.5 л овочевого бульйону
- 400г молода картопля
- 3 маленькі моркви
- 3 ст.л. масла
- 1 пакет кропу
- 2 ст.л. сухої суміші базиліка і орегано
- сіль, перець за смаком
- 100г сметана
683442
Як бачите, всі інгредієнти дуже домашні, тому молоді і корисні. Зробіть суп, який ви хочете їсти!
Підготовка
- Молоді моркви ретельно промивають і очищають. Нарізаємо її невеликими півколами.
282693 - Молода картопля також повинна мити і очистити. Наріжте велику картоплю на чотири частини, середу навпіл, і дуже дрібно можна покласти в весь суп.
- У каструлі або каструлі, в якому суп завариться, посипають вершкове масло і обсмажують картоплю і моркву на ньому. Досить 4-5 хвилин під кришкою.
- Видалення кришки, залити в овочеву суміш з трави. Поспішайте все знову на 6-7 хвилин на середньому вогні. При необхідності додайте трохи більше вершкового масла.
- Наріжте зелень трохи. У цьому рецепті використовується тільки кріп. Ви можете додати петрушки, а також зелені цибулі, і навіть леки. Але пам'ятайте, що останній повинен спочатку бути обсмажений на розі скоринки.
- Залийте суп з бульйоном, додайте зелень. Готуємо до готовності картоплі і моркви. Додати сіль і перець за смаком. Войла!
Р - Подавати суп гарячий зі сметаною і зеленню. Бон привіт!
До речі, лущення картоплі або залишивши їх шкірками до вас. Суп дивує будь-яку сторону. Але пам'ятайте, що шкіра має вітаміни!
Я думаю, що ми знайшли найкращий спосіб зробити молоду картоплю. Цей суп дуже простий, щоб приготувати, і його дивовижний смак може приїхати будь-який божевільний. Смачний!
Не забудьте поділитися цим рецептом з друзями на соцмережах.
Артикул
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!
Кондиціонер поганий, але гарячий без нього? Цей простий трюк допоможе вам!
Саме тому чоловіки марріють розлучення з причепом, а не безкоштовною дівчиною!