Жіноча помста може бути дуже страшною!

р.

Довгий час назад, я пішов до школи з дівчиною імені Таня. До тих пір, як я можу пам'ятати, вона завжди була досить безвинним і не пропустив можливість отримати навіть зловмисниками.

Коли вона і я тринадцяти років, Таня була відправлена батьками до комп'ютерних класів у школі. У цей час комп’ютери не всі, щоб працювати над ними принаймні в найпростіших програмах. Там Таня побачила молодого вчителя курсу Гриша і впала в любов з ним без пам'яті.

На кожному класі зауважила, що вона не могла зрозуміти завдання, попросила Гриша залишитися і пояснити деякі питання її. Але хлопець, звичайно, не зацікавився маленькими дівчатами, тому спілкувався з нею, як можна помітно. Він викладав Таню і безпечно випустили в великий світ. Але Таня відійшов на нього грудзь і вирішив, що вона помстала.

Через кілька років, коли Таня і я вже в перший рік університету, ми випадково зустрілися Гриша на одній вечірці. Tanya відразу lit вгору її очі, вона ran, щоб виправити її макіяж і намагався дати її кольє більш спокусливий вигляд. Трохи пізніше, коли Таня трохи відвертала, вона все ще відчувала себе вистачить і пішов, щоб з'ясувати з Grisha відносин.

Я вже лякався. Ні, не Таня, не Гриша. Перед тим як залишити вечірку, я вирішив поглянути в ванну, де я знайшов Таню з Гриша, пристрасно поцілунок і сяйво. Через кілька місяців вони почали жити разом, рік і половина пізніше вони одружилися, і трохи пізніше вони стали батьками двох чудових дітей.

Що я розумію, я помстала!

Сайт тепер в Оголошеннях! Преса:

Веб-камера