Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Ми не встигли жити...

Сьогодні, кожен має божевільний ритм життя. Всі вони завжди працюють десь, бояться, що вони не встигнуть щось.

Це моє життя. Абсолютно всі мої дії і всі мої думки були під контролем електронних повідомлень, дзвінків, мій день був буквально запланований на хвилину. І я намагався знайти достатньо часу для всього на мій графік, але я не міг.

Я стала матір'ю дивовижної дівчини, спокійною, безтурботною і... Коли ми виходимо, вона буде виглядати на помаді в мою гаманець. Коли ми пішли кудись, вона попросила нас закріпити свою улюблену іграшка з поясом для сидіння в машині. Якщо ми сидимо в кафе і намагаємось отримати швидкий обід, вона почне бесіду з жінкою по вулиці. Якщо ми ходимо разом, вона зупиниться на вихованці кота або собаки, що працюють.

Я не розумію, що мій безтурботний маленький дівчина був благословенний мені. Я б сказав: «У нас немає часу для цього!» Я тримав повторення тільки двох страшних слів до мого чудового поціновувача життя: «Ком на, швидко. й

Я тримала відштовхувати її навколо в моїй повсякденній діяльності, кажучи, "Хоя, нам потрібно поспішати, або ми будемо пізно," "Діти до ванни і піти на ліжко". І хоча ці слова не вписали свою дочку, я повторював їх день після дня. Я, ймовірно, сказав, що це дуже часто, ніж «Я люблю тебе». й

Але все змінилося один раз. Я збираю старшу сестру з школи, і це не так швидко, як вона побачила її. Тоді вона перехрестила руки і сказала молодим, «Ви так сповільнили!» Я побачила себе в ній, завжди поспішаючи і завжди незадоволений, і щось зламало всередині мене. У той момент я зрозумів, як мій швидкий спосіб життя зашкодував своїх дітей.

Я пообіцяв, щоб бути більш пацієнтом. І вона зберегла своє слово. Я припинив використання слів «здивитись» і «начевидно», і починав пускати наймолодіша дочка, щоб зробити речі в темпі, вона була правою. Коли вона попросила мене зупинитися, щоб закохувати квіти, я б замерзла її і подивіться на дочку. Я дивився її повільно і знав, що вона насолоджувалася життям.

Недавній, мій дочка і я пішов, щоб їсти морозиво. І помітив, що дитина захопила людей, які проходять, але раптом помітила порушення на обличчі, вона попросила, «Мом, нам потрібно поспішати?» Дівці прийшли до очей. Я захопив її і сказав: "Ні, моя радість, ні." Зробіть свій час. Зробіть свій час.

Ми поспілкуватися з нею про все в світі, звісно, захоплюючий і захоплюючий світ навколо нас. Вдово, моя дочка подарувала мені ложку морозива і сказала: «Мамі, я врятував тебе!» Це був останній шматок свого улюбленого морозива. І в той момент я зрозумів, що я зробив кращу справу мого життя. Нагадуючи мені, що як їжа смакує краще, і життя більш приємне, коли ми зупиняємось.

Я не говорю: «Ми не встигли цього.» Коли ви думаєте про це, значить, "Ми не встигли жити". Єдиний і найпростіший спосіб жити правильно - зупинитися, забути про розклад і насолоджуватися простою радістю звичайного життя. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що я дізнався про це від головного експерта з радості життя!

Сайт тепер в Оголошеннях! Преса:

Веб-камера