302
Ми не встигли жити...
Сьогодні, кожен має божевільний ритм життя. Всі вони завжди працюють десь, бояться, що вони не встигнуть щось.
Це моє життя. Абсолютно всі мої дії і всі мої думки були під контролем електронних повідомлень, дзвінків, мій день був буквально запланований на хвилину. І я намагався знайти достатньо часу для всього на мій графік, але я не міг.
Я стала матір'ю дивовижної дівчини, спокійною, безтурботною і... Коли ми виходимо, вона буде виглядати на помаді в мою гаманець. Коли ми пішли кудись, вона попросила нас закріпити свою улюблену іграшка з поясом для сидіння в машині. Якщо ми сидимо в кафе і намагаємось отримати швидкий обід, вона почне бесіду з жінкою по вулиці. Якщо ми ходимо разом, вона зупиниться на вихованці кота або собаки, що працюють.
Я не розумію, що мій безтурботний маленький дівчина був благословенний мені. Я б сказав: «У нас немає часу для цього!» Я тримав повторення тільки двох страшних слів до мого чудового поціновувача життя: «Ком на, швидко. й
Я тримала відштовхувати її навколо в моїй повсякденній діяльності, кажучи, "Хоя, нам потрібно поспішати, або ми будемо пізно," "Діти до ванни і піти на ліжко". І хоча ці слова не вписали свою дочку, я повторював їх день після дня. Я, ймовірно, сказав, що це дуже часто, ніж «Я люблю тебе». й
Але все змінилося один раз. Я збираю старшу сестру з школи, і це не так швидко, як вона побачила її. Тоді вона перехрестила руки і сказала молодим, «Ви так сповільнили!» Я побачила себе в ній, завжди поспішаючи і завжди незадоволений, і щось зламало всередині мене. У той момент я зрозумів, як мій швидкий спосіб життя зашкодував своїх дітей.
Я пообіцяв, щоб бути більш пацієнтом. І вона зберегла своє слово. Я припинив використання слів «здивитись» і «начевидно», і починав пускати наймолодіша дочка, щоб зробити речі в темпі, вона була правою. Коли вона попросила мене зупинитися, щоб закохувати квіти, я б замерзла її і подивіться на дочку. Я дивився її повільно і знав, що вона насолоджувалася життям.
Недавній, мій дочка і я пішов, щоб їсти морозиво. І помітив, що дитина захопила людей, які проходять, але раптом помітила порушення на обличчі, вона попросила, «Мом, нам потрібно поспішати?» Дівці прийшли до очей. Я захопив її і сказав: "Ні, моя радість, ні." Зробіть свій час. Зробіть свій час.
Ми поспілкуватися з нею про все в світі, звісно, захоплюючий і захоплюючий світ навколо нас. Вдово, моя дочка подарувала мені ложку морозива і сказала: «Мамі, я врятував тебе!» Це був останній шматок свого улюбленого морозива. І в той момент я зрозумів, що я зробив кращу справу мого життя. Нагадуючи мені, що як їжа смакує краще, і життя більш приємне, коли ми зупиняємось.
Я не говорю: «Ми не встигли цього.» Коли ви думаєте про це, значить, "Ми не встигли жити". Єдиний і найпростіший спосіб жити правильно - зупинитися, забути про розклад і насолоджуватися простою радістю звичайного життя. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що я дізнався про це від головного експерта з радості життя!
Сайт тепер в Оголошеннях! Преса:
Веб-камера
7 зіркових сімей, які довели, що печатка в паспорті не є основною
Одного разу вкрадено годинник Пікассо.