Вирішення будь-яких завдань життя! Ефективна техніка від Caitlin Byron.

Якщо у вас є час, коли ми дійсно повинні знайти вихід з цієї ситуації або вирішити життєву проблему. І ми не завжди знаємо відповіді на багато питань... У цих моментах нам потрібна допомога або керівництво.

Ще недавно, будучи в цьому пошуку для правильного рішення, я випадково поїхав книга по Katie ByronІ я був просто захоплений її сюжетом.

45576

Мати трьох дітей і брокера нерухомості, Byron Caitlin, через тридцять років, почали страждати від сильної депресії. За майже десятиріччя вона продовжила вимити в параною, гніву, а також самостійне покриття. Побачила думка про самогубство.

З ранку, в той час як в rehab, Katie woke up і зрозумілий, що всі страждання надходять від бджільництва в власних думках. Katie вважає, що її досвід схожий на те, що описано під різними назвами в буддійській та індуїсній літературі. Вона називає її “розумною реальністю”. й

Після цієї реалізації Каті Бірон почав вести абсолютно інший спосіб життя і придумав дивовижний і досить ефективний інструмент для самостійного вирішення будь-яких завдань життя. Незабаром вона написав кілька книг, які стали світовими лідерами.

Екхарт Толле колись сказав: «Бирон Каті – це прекрасна грація до нашої планети», а також часовий журнал Катерина, духовний інноватор нового тисячоліття.

Редакція "Сайт" Я вибрав 29 для вас. The Wisdom of Katie ПоронПісля читання його ви починаєте глибше в життя.

1. Висловлюємо світ, який ми втілили.
  2. Я джерело мого болю, все.
  3. Коли ви розумієте, що вам потрібно, життя стає райським.
    , Україна

4. Ви тільки страждаєте від віри, що щось відсутні в житті. В реальності люди завжди мають все необхідне.
  5. Часом є те, що це неправильно.
  6. Думки... Діти. І я хороша мати. Будьте мати ваших думок! Будьте мати дітей у вашій голові!

7. Немає такого, як погана доля. Ознайомтеся з дослідженнями!
  8. Хелл: "Допомога прибуде будь-яку хвилину." Свобода: «Приїзд до тіла».
  9. Якщо ви вважаєте, що ваша проблема викликається ким-небудь або що-небудь, ви стаєте свого жертви.

10. Коли ви боїтеся щось в майбутньому, ви вже живете, що ви не хочете бачити в ній.
  11. Діти розповідають нам правду. Це до вас, якщо у вас є мужність почути його.
  12. Немає питань в порожнечі.

13. Єдиний захист, який ніколи не існує, є санантією, розум, що повністю підключений до реальності.
  14. Немає нічого, що не можна пропустити. Тексти пісень, а це означає: Ваш вірний характер любові. Немає нічого, що ви можете зробити про це.
  15. Життя любові. Все інше - явний настій.
    168462.

16. Чоловік тільки боїться того, що він не розуміє.
  17. Не можна переконувати всіх. Не можна забувати.
  18. Все, що ви думаєте про інших людей, це самі.

19. Невагомість, небезпека, сумність – ці почуття розповідають вам, що час прокидати. Що існують почуття - це подарунок! Вони не вороги. Як думки, вони подарунки, вони не вороги.
  20. Ви не бачите нічого. Зовнішній світ – це проекція внутрішнього життя.
  21. Стрес є тривожним годинником, який говорить вам, що ви приєднаєтеся до чогось, що не вірно вам.

22. Люди тільки розповідають інші, які їм потрібно почути.
  23. В'язниця існує тільки в розумі; немає іншої тюрми.
  24. Гроші є чудовим метафором. Потоки грошей з одного місця в інше, через різні країни, через телефонні системи і дроти. Гроші показує вам, що ваше мислення повинно бути: як це може стікати, що це може бути без бар'єрів і може зайняти багато форм. Гроші показує, як легко з'являються і зникають весь час. Це великий вчитель! Якщо ви перенесли гроші, ви будете любити з чим.

25. Щоб зрозуміти, що ви знаєте, що краще для іншої людини, це не робить себе власним!
  26. Ви думаєте, чи ви думаєте?
  27. Ви хочете познайомитися з любов'ю вашого життя? Дивитися в дзеркалі.

28. Ви хочете дізнатися секрет щастя? Доброго дня! Немає необхідності!
  29. Ви змінюєте світ.