Як правильно вибрати молоду картоплю? Я дізнався цей трюк від продавця!

Початок літа – найсмачніший час. Перша полуниця і вишні, горох і морква ... І звичайно, картопля! Здається, що нічого не може бути більш смачним, ніж варена молода картопля з ароматною зеленню. Але перед тим, як приготувати дивовижну страву, потрібно вибрати правильний корінь овочів.

Найкраще їсти картоплю, вирощену власному саду. На жаль, не кожен має можливості. Редакція "Сайт" Він розповість, як вибрати найбільш смачну і корисну картоплю на ринку.

Смачна молода картопля
  1. Поява кореневих культур безпосередньо вказує на його корисні або шкідливі властивості. У бульбах повинні бути цілі, тверді, навіть, уніформа в кольорі. Не складно визначитися з голим оком.
    856638

2. Темні плями на шкірі або навіть невеликих точках - прямі фітофластиЗахворювання, що впливає на туберкульоз зсередини. Таку картоплю не варто купувати, навіть якщо є тільки одна коренева культура з дефектом в лоті. В інших захворюваннях може бути прихована.

3. Краще купити середні овочі кореневого кольору. Адже занадто велика кількість нітратів, і занадто невелика картопля досить незручна для очищення.

4. Картопля з зеленими сторонами не є ознакою необрізання фруктів. Такі бульби категорично заборонені їсти, оскільки вони містять трусиВін може негативно вплинути на нервову систему людини.

5. Спробуйте натиснути ніготь на картоплі. Якщо вода з'явилася в отворі, то така картопля щедро запліднена нітратами.

6. Ще один ефективний спосіб перевірити якість картоплі полягає в розірванні шматка від бульб. Якщо ви почуєте скоринкою, картопля хороша якість. Якщо картопля бавовна і м'яка, то її рясно запліднюють азотними добавками.

7. Якщо молода картопля варена занадто довго або випромінює нехарактерний запах під час приготування, такі плоди не слід споживати.

Як ви можете побачити, купивши безпечну і смачну картоплю на ринку легко! Залишилося тільки відварити, додати масло і посипати зеленню. Смачний!

Не забудьте поділитися цією корисною статтю з друзями в соціальних мережах.

від 1 2 3 4 5+

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!