Я назвав її п'ять років пізніше.

Це сталося сьогодні. Я назвав її п'ять років пізніше... Зрозуміло, вона ніколи не змінила свій номер телефону, як якщо вона чекала мене на виклик. Коли її голос вигнав в трубі, сльози приходили в очі. У голосі було радість. На фоні була щаслива полога.

Коли я чув мовчу «Привіт», я просто заморожувати і не можу сказати нічого. Я був дуже щасливий для неї, але мій серце зламався на шматки. П'ять років тому вона сказала мені, вона ніколи не перестала любити мене. І я просто сміхався на ньому і сказав: "Не ви знайдете своє щастя в житті."

Не лежачи мені. П'ять років тому я пішов її. І тепер, після того, як я чув її голос, я просто натискав кнопку вимкнення.

Через кілька секунд прийшла звук повідомлення. Вона писав, "Привіт! Я чекав цього виклику. Ви знаєте, що я хочу почути вас знову. І ви просто злякалися, як ви робили 5 років тому. Тож тепер я можу остаточно перетворити цей номер. Я знаю, чому ти назвав. Ви запитуєте мене, якщо я люблю тебе? Люблю це. П'ять років тому я не лежаю тебе.

Я спробував знову зателефонувати, але однотонний жіночий голос небайдужим чином поінформував мене, що дзвоник не відповів. Я назвав наступний день, і наступного дня, і знову. Я назвав кожен день. Я намагався знайти її. Я не міг.

Я вже зараз. Я все одно. І ніхто не близький, ні кошеня, ні дитини. Просто той самий номер телефону, який близько п'ятнадцять років. Що робити, якщо вона дзвонила мені? й

Веб-камера