562
9 Щодня речей, які ви повинні
Життя ускладнений, але це ніколи не пізно, щоб спрощувати.
Веб-сайт Я поєднала список речей, які я думаю, повинні бути зроблені по-різному.
Обгортання пачки
Простий спосіб зробити його комфортно їсти чіпси: Відкрийте пакет і вигинаємо пакет знизу, відштовхуючи чіпс вгору. Потім не доведеться глибитися руки в пакет, і вони залишаться чистою, а сам пакет можна покласти на стіл.
Підігніть скло на ногу
Візьміть скло на ногу. Коли ми тримаємо його склянкою, напій швидко нагрівається.
Хоп хліб без крихт
Так що при порізанні хліба не розсипається багато, простий прийом допоможе: поставте хліб на дошці з «фронтовим» боком вниз.
Теплова їжа в коробці під духовкою
Коли ви запікаєте щось в духовці, коробка під нею також нагріває. Якщо ви приготуєте багато страв і вам потрібно тримати вже приготовані теплі, просто покласти їжу в цю коробку.
Пий сік при проведенні коробки кутами
Щоб запобігти соку від заливки на дитину, вигинаємо верхні кути і скажемо йому тримати коробку за ними. Войла - спрага, і одяг не заповнюється соком.
Покладіть ковбасу на хліб правильно
Для ідеального сендвіча потрібно взяти два муги ковбас, вирізати їх навпіл і покласти їх плоскими краями «зовнішня». Внутрішня досконалість!
Збільшення обсягу музики зі склом
Коли слухати музику з телефону, розташуйте її в склянці, і звучання стане багато разів гучніше.
Ханг туалетний папір з знімним кінець вперед
Туалетний папір повинен бути вішалка з знімним кінцем з стіни, не проти стіни. Хоча це все ще дебується, папір висить цей спосіб легше змочити, і руки не доторкнутися до стіни, які можуть бути шкідливі бактерії.
Застосувати парфуми за вухами і шиєю тільки
Не потрібно розтирати їх зап'ястями, так як під час тертя випускають тепло і найлетючіші верхні ноти запаху швидко випаровуються.
Ілюстратор Єкатерини Рагозина Українська Веб-сайт
номінальний #image1048915
10 хв Особливості бюстгальтера, які знають лише кілька дівчат
12 Прості способи подолання повітряних подорожей