6 Просте тестування оцінки здоров'я

6 Просте тестування оцінки здоров'я

Якщо ви йдете в лікарню не улюблену діяльність, але ви піклуєтеся про своє здоров'я, то ця стаття для вас.

Веб-сайт пропонує кілька простих тестів, які допоможуть контролювати стан тіла.

Очі 6 Просте тестування оцінки здоров'я

Закрийте одну око, візьміть 3-5 кроків назад від монітора і подивіться на коло. Зверніть увагу, Чи стають темнішими, ніж інші? Якщо так, то це причина перевірки офтальмологом, так як поява астигматизму ймовірно.

Гнучкість 6 Просте тестування оцінки здоров'я

Щоб виконати цей тест, сидіть на підлозі, простягайте ноги і намагайтеся досягати кінчиків пальців своїми руками. Якщо це легко, ваше тіло знаходиться в великій формі. І якщо не робити йога, Пілатес або плавання для розробки гнучкості і запобігання надмірного ослаблення суглобів.

Серце 6 Просте тестування оцінки здоров'я

Сидити тихо 5 хвилин, потім покласти 4 пальці на внутрішню частину зап'ясті іншої руки. Відчуйте пульс. Візьміть 1 хвилину і підрахуйте свій рівень серця.Для дітей понад 10 років
У дорослих, в тому числі похилого віку норма становить 60-100 битих за хвилину.
Більш-менш може вказувати проблеми тиску. Однак не поспішайте діагностувати себе, краще звернутися до лікаря.

Пальці 6 Просте тестування оцінки здоров'я

Залийте дуже холодну воду в склянку і зануріть пальці на 30 секунд. Якщо пальці перетворюються білими або синими, у вас є порушення кровообігу. При різкому зниженні температури (або стресу) викликає спазм в судинах, які забезпечують кров пальцями і пальцями, ніс і вухами. В результаті ці частини тіла перестають отримувати достатню кількість крові і вони стають німими. Слід уникати різких змін температури.

Респіраторна система 6 Просте тестування оцінки здоров'я

Полегшіть матч і подовжуйте свою руку разом з вами. Візьміть глибокий дихання через ніс і видихайте через рот, намагаючись виводити полум'я. Як багато спроб, які ви взяли? Якщо кілька, то можна, щоб ваша дихальна система була ослаблена. Можливі причини: куріння, відсутність спорту, будь-які хронічні дихальні захворювання.

Затримка рідини 6 Просте тестування оцінки здоров'я

Натисніть великий палець з верхньої частини або нижньої частини ноги. якщо кілька секунд після видалення пальця, є отвори швидше за все, утримання рідини відбувається в організмі. Рекомендується зменшити вміст солі їжі і уникати вживання оброблюваних продуктів.

Тиреоїдна залоза 6 Просте тестування оцінки здоров'я

Закрийте очі, розтягуйте руки вперед, розведіть пальцями до боків, і попросіть когось, щоб покласти аркуш тонкого паперу на них. Якщо листочок починає чітко стукнути пальцями, необхідно відвідати ендокринолог.

Ці спостереження не є підставою для діагностики, оскільки вони можуть збігатися з ознаками інших захворювань. Однак, якщо ви помітили вище симптоми, не ігноруйте їх. Ви повинні звернутися до лікаря якомога швидше і пройти детальну експертизу.

Фото з депозитами

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8