10 Натхнення історії про людей, які не можуть проходити деякі

Коли все випадає з руки і здається, що цей світ купується, важливо пам'ятати, що є ті в світі, які, здається, можуть врятувати його.

МиВеб-сайт Ми дуже захоплюємо тих, хто здатний без самовідмовних дій і не може переходити на нещастях інших.

Бездомний чоловік продає вапняки для годування вуличних тварин

Щодня бере на вулиці Таїланду і продає вапняки, щоб купити їжу для вуличних котів. Чоловік, названий Лоонг Дум, який готовий зірвати себе. «Я відчую дрібну пропускання їжі, але вони сподіваються на мене і чекаю – Я не можу дати їм. й

Коли його історія потрапив в Інтернет, люди почали допомогти людині годувати тварин, які він безглуздий.

Учитель дозволив студенту поголити себе в солідності з ним

11-річний Джексон Джонстон взяв участь у його волоссі для підтримки свого улюбленого діда, який був забитий рак. Але хлопець прийшов через непорозуміння однокласників, які почали його зануритися. Джексон став дуже зміщеним, а потім його учитель зробив благородний дед. Він дозволив Джексону розготувати голову перед усім класом в солідарності з студентом. Це дуже простий приклад.

Люди підняли гроші на безпритульну людину, яка запобігла пораненню під час атаки

Після нападу терористів в Манчестері, бездомний Steve Jones став справжнім героям і знаменитістю. Він був спати біля арени, де відбувався трагедія, і, слухаючи вибух, відразу ж побігався на сцені. Стів не вагався, щоб допомогти пораненим. «Дім не має серця, - сказав Джон.

Вражені цим актом люди почали піднімати гроші на Стів через платформу, щоб він міг платити за житло. Мета фандрейзингу тепер майже досягається.

Hairdresser завершує аутистичний хлопчик стрижка попри

Еван О’Двієр, 16, аутістика, сидить на стільці барбера, коли він відчував некомфортний. Хлопці з'явилися в сім'ї з мікроавтобусом - завжди відчуває себе безпечно.

Наступні дії перукаря Donncha O'Connell вражають людей онлайн. Він заспокоївся, запакував свої інструменти і очолював автомобіль Еван. Після чого Еван повністю заспокоївся.

Кафе живить тих, хто не може платити за їжу безкоштовно

Maidat Cafe знаходиться поруч з центральним мечем в Махачкалі, Дагестані. Нещодавно керівництво установою прийнято рішення про надання безкоштовної ситної їжі тим, хто його потребує, але не в змозі платити за обід. До речі, меню для тих, хто потребує кафе постійно змінюється.

Успішний програміст щасливий, щоб зберегти небажані собаки

Не відчував себе щасливим. Що всі змінилися у 2009 році, коли він вперше приніс додому поранений собаку. З тих пір Шукла приймала кожну нещастяну жінку, яка зустрічає. Як збільшилася кількість тварин, заробляючи землю і ферму, щоб собаки могли б пограти.

На фермі працює понад 700 собак і 10 осіб. Рейкеш називається «Дог Дад», і це дійсно. «Я їх останній біженець: багато собак хворіють, старі і просто ніхто не потребує мене», - сказав Рейкеш.

РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish

Хтось рятує тварин, хто рятує людей, і сміття з Колумбії Jose Alberto Gutierrez зберігає книги. 20 років тому чоловік знайшов Tolstoy's Anna Karenina кинув в сміття і зберіг його. З тих пір, як і раніше, Gutierrez збирала кілька тисяч друкованих книг у своєму безкоштовному бібліотеці. Відомий як «Лорд книги».

2-річної хлопчик вирощує волосся, щоб зробити глечик для своєї бальзингу подруга

У віці 4. З тих пір вона повинна постійно носити головку, і дівчина була дуже сором'язливою. Коли вона зустрілася з Тилером, її новий друг попросила маму Ґаббі, "Що робити для друга?"

Коли Тілер реалізував Gabby не може виростити волосся назад, він вирішив зробити це для неї. Взяв його 2 роки, щоб виростити необхідний 25 см г. Дорослим було просто застрягти такий пологий акт хлопчика.

Жінка втрачає 18кг, щоб пожертвувати нирку другу

Rebecca Ceidro, 32, зважений 90кг при навчанні її другу і колишньої колеги потрібно пересадка нирок. Rebecca не думав про хвилину і запропонував її. На щастя, вона була підходяща для ролі донора, тільки для цієї місії важить не менше 8 кг більше.

Тоді Ребекка з'явилась на роботу: вона змінила свій спосіб життя і почала тренуватися і бігати. В менш ніж рік зважився 18 кг менше! Здійснення пересадки на осінь 2017.

Піаніста зберігає промені коти

Стамбул піаніста Сарпер Думан врятував 9 котів з вулиці. Серед них старші коти та тварини з інвалідністю.

Коти незрівнянно вдячні за свого спасителя і воліють витрачати весь час на нього. Зараз вони найбільш лояльні шанувальники творчості музиканта. А іноді кішки не розуміли і намагаються зробити музику. Як це відео.

Фото серпердумана/instagram preview

www.instagram.com/p/BRVXjnmAwpd/?taken-by=sarperduman&hl=ru