Вагітна Ірина Шайк продемонстрував на пляжі Каліфорнія.

, Україна

Ірина Шайк, що очікує свою першу дитину, провів День Валентина в компанії її коханця, Голлівудського актора Bradley Cooper. Пара фотографувалася на пляжі Каліфорнія.
Новини про вагітність російського супермоделю Ірина Шайк підірвав як відбій серед чіткого неба - після того, як тільки рік секретної краси романтики з Голлівудом актором Брадлі Коопером на останньому шоу секрет Вікторія, громадський пилив округлу живіт зірки. На День Святого Валентина з’явилася можливість знову помилуватися майбутнім мамою.

83958062

Нещодавно на пляжі з’явилася краса – 41-річний актор Голлівуду Bradley Cooper. 31-річна Ірина Шайк з'явився перед папаразию в щільному чорному футболці. Ми можемо припустити, що супермодель стане мамою дуже скоро.

На пляжі, де вони мали пікнік. Папарази змогли фотографувати любителів і розглянути модель вже помітно збільшений живіт.

1 999 р.

Нагадаємо, що вагітність Ірини відома в кінці минулого року під час шоу Victoria’s Secret. Вона прогулялася по кішкам в нижній білизні, яка не могла приховати її позицію, як розповіла видання rsute.ru. У січні цього року на пальці Шайка було розбито кільце залучення.
Шейк і співак стануть батьками вперше на початку літа, з плануванням пар до маррі в серпні. Модель і актор віддають перевагу не говорити про своє особисте життя, а Шайк намагається не продемонструвати вагітну живіт, розміщуючи фотографії, взяті виключно на грудях в мікроблоці, або демонструють роботи з старих фотосесій, в яких живіт ще не помітний.

У пара вже знала секс ненародженої дитини, але не хочу поділитися цією інформацією з громадськістю.

В інтерв'ю з HOLA! Шейк сказав, що вона завжди хотів бути матір'ю і створити міцну сім'ю.
"Я думаю, що це сім'я, яка є сенсом життя", пише rsute.ru. Я був щасливий, щоб народитися в дуже дружній сім'ї. Моя дитина одружилась більше 20 років тому і я можу назвати їх істинною моделлю ролі. Я завжди хотів, щоб почати сім'ю, оскільки це найважливіше в світі. Ми всі повинні подбати про близьких і друзів, які ми любимо, Шейк сказав.
Також супермодель впевнений, що кожна жінка визначає для себе вік, коли вона готова стати матір’ю. За словами Ірини, значно важливіший фактор планування сім’ї вибирає правильний партнер.

Згідно з Західним пресом, в даний момент Ірина Шайк і Bradley Cooper готуються до легалізації своїх відносин. У середині грудня 2016 року модель продемонструвала публіку шику кільце, яка вболівальники вже встигли порівняти з кільцем принцеси Діани, в даний час належить Катефттон.