р.
Неважливо, наскільки важко створити враження, що ваша дитина є найбільш освіченою в світі, це не буде працювати, якщо є серйозні помилки в його виховання. Завжди виникають ситуації, які негайно розкривають педагогічні помилки батьків.
Веб-сайт Про деякі.
1,1 км Звичок переривання
фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‡р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°с‚рёрѕс‚рμс‚рμс‚рμс‚рёрѕс‚рμс‚рμс‚рμс‚рёрѕс‚рμс‚рμрμс‚с‹рμрμрμрμрμс‚с...
Таким чином, дитина повинна навчатися чекати свою чергу в розмові.
щоденно і вдомаПід час сімейної вечері або розмови з колегами. Наприклад, перш ніж викликати когось, ви можете розповісти свою дитину:
- «Я буду на телефоні зараз і я не відволікаюсь. Я зроблю розмову, коли стрілка на кухонному годиннику потрапляє на цей номер!
2,2 км Дитина торкається товарів в магазині або наполягає на просуванні їх купити
Важливо, щоб дитина дізналася про своє бажання, адже все, що продається, неможливо купити, і не потрібно.
Здавалося б, що ви приймаєте речі в магазині без будь-яких цілей.Ви не знаєте, якщо у вас є список покупок. Тому перед тим, як перейти до магазину, потрібно підготуватися.
- Зробіть список покупок разом (Ви можете зробити фотографії для дітей, які не можуть прочитати). І дайте магазин. Ваша дитина зацікавить цей папір.так, що він може слідувати плану тісно.
3. У Чи не говорять помітні слова
Скоріше ви починаєте культивувати політ у дитини, краще. Але деякі діти легко навчають ці норми, і інші її дають труднощі. Познайомлюся з любов’ю.
Не робіть своїх пропозицій. (Для мене)
без слова "плаза"й Скажіть hello, скажімо, і будьте вдячні першим, не чекаючи вашої дитини, щоб пам'ятати.
4. У Немає кордонів
Звісно, для дитини складно реалізувати, що є інформація, яку не варто поділитись з зовнішніми людьми. Дитина живе без почуття сором'язливого або ембаррасменту, він ще не має досвіду, коли розголошував «секрети» зіграє жорстокий жарт з ним. Але батьки «виходу» дітей можуть дійсно зіпсувати життя. Як уникнути подібних моментів тапочки?
- Намагатися впровадити концепцію, як "Секрет будинку"Для чого ви підкажете все, в якому незнайомці не повинні бути ініціовані.
5. Умань Збережіть вас
Коли дорослі штучно створюють бар’єри до нормальної активності, дитина боїться відходити від батьків. Після того, як на своїй голові вже є чітка установка, яка якщо він піднімається на гірці, він обов'язково буде падати; якщо він відкочував гірку, він обов'язково відірвати свій одяг і т.д.
- Тому, коли дорослий, будучи в гарному настрої, раптом дозволяє запускати навколо суду, малюк обережно виглядає навколо і вибирає Не ризикуйте свого життя насолоді.й
6. Жнівень Наклейки для незнайомців' дорослих
Якщо дитина може легко поговорити з незнайомцем про що-небудь, це може вказати, що він росте в сім'ї, де довіра зацарює. Але це також може означати, що дитина не знає, що дорослі можуть мати інші інтереси. Наприклад:
Батьки не можуть йти про свій бізнес, оскільки вони намагаються приділити 100% від свого часу до своєї дитини.- Не дивно, що діти не розвивають ідею, що інші люди потребують інших, ніж у себе.
Ілюстратор Марія Заволокіна Українська
Веб-сайт номінальний #image983515