308
Як мій друг хотів приєднатися до армії, і стала реальною легендою військовополонених
У мене є один, хто смішний хлопець ім. Серйога. Він любить гучні компанії, добре грає гітару, знає багато смішних жартів. У той час він служив чесно в повітряно-десантних військах. І він має кохану дружину - мініатюрну дівчину, працює медсестра і, отже, несе відповідальність за військову службу.
Як тільки після чергового збирання в життєздатній компанії Сергія прийшла додому, щоб ставити її злегка, в високих духах. Його дружина, звичайно, не ігнорував цей трюк. Після півгодинного скандалу мій комрад не може стояти його, взяв його військовий офіцер і дефіантно запалив двері. Серйога пішов прямо до армії. Після того, як він повернувся додому більш сердитися, ніж раніше.
Дружина нічого не розуміла, але улюблений чоловік відразу пояснив все. Він прийшов до військово-полонених, кладуть солдата на стіл і закликав його прийняти його до Чечня. Офіціанти дивилися в документі і оформлені. Вони просять:
- Ви впевнені, що ви вирішили?
- Так, безумовно, візьміть його!
- Ви впевнені?
- Абсолютно! Я вирішив!
З одного боку, один сказав:
до Звичайно, ми бачили різні речі тут. Але для чоловіка, щоб розбити дружину на гарячі плями - це ніколи не сталося!
Веб-камера