30 простих істин про чоловіків, шлюб і любов від неймовірної Лариси Гузеєва Втілення мудрості і життєздатності!

На рахунку Лариси Гузеєва понад 50 ролей в театрі та кіно, але вона впала в любов з аудиторією завдяки програмі «Одружена одружена». Матчовик, гострий на язикі, в яскраво-яскравій блузи, став стандартом щасливої і впевненої жінки.

Порада Лариси Гузеєва Вони допомагають дівчатам всіх вікових категорій знайти ідеальний чоловік і самі полюбити. Це люди, які потрібно слухати. Ознайомитися з цими правдивими виписками і ви будете виглядати в новому режимі!

Життя Лариси Гузеєва
  1. Пам'ятайте: якщо жінка чудовий, якщо людина з неї «пульс», то з'їстиме надсолені пташки і спліт на розсіяних речей.
  2. Що ти мій? Чому ви не сказали, що? Я не натискаю тебе. Я думав, що ви були припущені!
  3. Ніхто не любить слабкі. Це легенда, що сила жінки в слабкості. У сімейних відносинах ви не можете турбуватися і тягар. Ви повинні бути щасливими один одному, ви повинні бути легко.

4. Не слухайте онуків ще. Вони їдуть на себе життя, а потім вони збираються перед нами, що кульбаби люблять це.
  5. Як ви постійно чистити зуби, ви також повинні подбати про чоловіка.
  6. Яка жінка хоче? Купити надувні! 1878-1948 рр.

7. Якщо ви дійсно любите вас, вони люблять розмір ваших азонів і ваших анти-дзеркальних!
  8. Добре, це хлопець не для вашого персонажа ... і не для мого... Я б просто розбити його через коліно наступного дня!
  9. Почуття приходять і йдуть. Шлюб - це угода, договірні відносини, відповідальність та матеріальна база.

10. Єдиний спосіб чоловіки можуть бути рішучими, щоб викинути ковдру з ліжка і сказати, "Велком!"
  11. Щастя – тривалий стан. Все інше - оргазм.
  12. Є така любов, що краще замінити зйомки.

13. Люди повинні бути довіреними і жити з відкритим серцем, просто не відключати голову.
  14. Треасон - форсон. Неважливо, якщо ви стрибете в ліжко або люка повільно.
  15. Жінки завжди повинні бути у формі - горять очі і груди, як пара танків!

16. Життя - це нудна річ, шлюб не завжди відповідає вашим очікуванням: ви налаштуєте в феєрверк, і сірі дні тьмяного. Вам необхідно одружитися або одружитися, якщо ви любите сірі, затемні дні, коли ви будете чудово разом дивитися ТВ шоу і мати прекрасні діти.
  17. Якщо людина побачила дупа дитини, то поверніть руки разом з лопаткою.
  18. Навіть якщо ви перебуваєте в ліжку, скажете вам тепло. Заморожені як собака!

19. Ваше плаття ще не було!
  20. Подбайте про себе спочатку, не зовнішньо, але внутрішньо. Стати чоловіком, зробити щось для себе, щоб якось захистити своє майбутнє.
  21. Не можна перетягнути в життя. Якщо вони зламали, вони зламали. Що таке дружба може бути між колишніми любителями? Це приносить біль і відступ до поточного супутника.
  22. Відьма є словом, отриманим від вультури, і він живиться на карріоні. Жінка, яка гордість такого визначення не усвідомлює значення слова.

23. Залиште свій чоловік своєї території. Чим більше свободи ви даєте йому, тим ближче він буде вам.
  24. Немає багато сексу, грошей і роботи.
  25. Тільки Крупська Надія Константинова – це більше краси, ніж мене.
  26. Він має м'яке серце.

27. Чоловік схожий на пісок. Якщо ви тримаєте його в кулак, він починає спати через пальця. Відкрийте свою руку, не збирайтеся з піском.
  28. Очікується за подякою, але будучи вугрітим є чітким.
  29. Чоловік - це теплий живий компрес для всього тіла і на всю ніч.
  30. Чоловіки не знають, як читати наші побажання. Ми можемо піти навколо боляче, поводити наші губи, сердитися. Ви просто повинні прийти і сказати: це буде або ні.

Це мудрі слова близькі до кожного з нас. Поділіться своїми улюбленцями. котирування від великих жінок в коментарях!

Автор статті

Юлія Ніконенко відчуває музику з серцем та любов’ю на концертах. Вона намагається зрозуміти сучасне мистецтво, тому вона є частим гостем на художніх виставках. У той же час любов до мистецтва і сталі будепотужний співіснуючий в красивій дівчини: Юлію є кандидатом на майстер спорту в карате, займається ММА (змішується бойові мистецтва). Вона хоче за смаком всіх фруктів світу і писати роман. Улюблена книга Юлії - Тропічна гора Генрі Міллера.