10 оповідань про онуків, в яких абіс любові і гумору

Життя коротке, тому не варто брати його занадто серйозно. Якщо ви познайомитеся з парою людей похилого віку, не дивитесь, але розповідайте про них, як користувачі популярних інтернет-ресурсів.

Веб-сайт Ознайомитися з друзями про чудові дідусь і вибрали з них, які обов'язково зачепить вас.

• Я недавно не знала інтерв'ю і був дуже сердитися з собою. Мій дід прийшов до мене і захопив мене і сказав: дідусь, ви маєте освіту, досвід роботи, стабільне життя, і ви upset? Я виріс після війни, і я не мав нічого, але я знайшов мій виклик і мій досвід. І ви будете, просто подаруєте себе час. Ніщо миттєво. Що таке мудрість і спокій у цих людей?
  • Я шукав мій дідусь за моїм бабусям з букетом квітів. «Хто?» Вона відповіла солодко, "Я сіра любов," і дав її букет.

• Сьогодні в автобусі зустрілася старик 70 років, він на сьогоднішній день з цукерками і квітами. Він запитує, «Чи можу я потрапити на таку зупинку?» Водій говорить, "Так". Він сказав: «Окай, я чекаю мого коханка». І щасливий.
  • У мене є однокласник, який вже 60 років, але вона хоче отримати другу вищу, тому що її 5-річний онук вирішив, що він хоче піти в Італії, коли він виростає. Так вона вступила в philfacto і навчає італійського, потім навчає її онука! Чи не вірна любов?
  • Я був на автобусі сьогодні і я бачив старшу пару. Побачити мене не сваритися, і так вони мовчать до своєї зупинки. Я ніколи не бачив нічого дивного.

• Дві роки тому мій пізно дід дав мені свою улюблену книгу. Я вирішив прочитати його сьогодні. Вона знайшла невеликий запашний конверт з 500 рублів і замітку: «Коли ви занурилися, купуйте собі пару цукерок. й
  • Я в перукарні. Барбер зрізає волосся свого діда, і його дружини поруч з ним на лавці. І ця пара по всій кімнаті зйомки одна на одному з саркасм. Він прийшов, захопивши її, поцікавив її на щоці і сказав, що вона була найкрасивішою і безцінною діамантом в своєму житті. Це любов!
  • Я пішов, щоб побачити мій бабуся і мій дідусь. Я сидю на столі, мій дід сидить перед мною, і мій бабуся випікає млинці на плиті. А потім дід каже: «Покажіть наш дідусь, як ми можемо зробити це!» Поки бабуся кидає млинці з пана над дідом плечем, і він ловить тарілку! Люди 70 років і не забули, як веселитися.

• Я прогулявся в парку і побачив ситуацію. На своїх плечах, щоб вона могла отримати красиві бузкові гілочки, які ще не рвалися. Коли дідусь, він далеко. А його бабуся сміхала: «Грандефатер, я вже отримую його, не потрібно знімати.» Я сміхався і сміється на півгодини.
  • Я пішов, щоб побачити мої бабусі. Моя бабуся взяла мене на кухню, щоб годувати мене. "Грандма, де Гранпа?" «Чи не потрапили в оживлення, розчиняють в звукі луни витоку води, це не тут...» вона спокійно відповіла і подивилася на підлогу. Я був плутати, тремтіння всі - дійсно... А потім з унітазу чув голос діда: «Стара леді, я з вами зараз!» Я пішов тільки після того, як ви!

Веб-сайт: www.instagram.com/p/qqfckMQipv/