65
12 зіркових пар, які не хвилюють стереотипів
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо Ваші почуття є взаємоповно.
Веб-сайт 12 знаменитих пар, які доводять, що не можуть бути стандарти в питаннях серця.
Ті, хто не піклується про зростання
Марія-Кате Ольсен (1.57 см) іОлів'є Саркозин (1.90 см) Знаючи любов Марії-Кате для древнього, Саркози оприлюднив круглу суму для старої особняки в Манхеттені, і вони незабаром одружилися. Весілля відбулася в строгій таємниці- присутні лише близькі.
Даніель Радкліфф. (1.65 см) іЕрин Темно. (1.70 см) Ерин не тільки висококласний, але і 5 років старшого. Не дивлячись на різницю висоти, незважаючи на вік, не може заважати роман.Пара планують весілля цього року.й
Хто не піклується про вік
Тільда Свінтон іСандро Копп. Вони разом 13 років, і вони не втілюються. 18 років вікова відмінність. За 13 років Тільда стала мишею німецького художника. Побачити, що кожен має право бути щасливим, не дозволяючи незнайомцям жити.
Катерина Зета-Джонс іМихайло Дуглас- дивовижний пара. Кошик Одноденний 25 років І ми приїжджаємо до нас. Михаїл вперше побачив Катерину на закритій прем'єрі Маски Зорро і закохав на перший погляд. Коли почався чорний стейк, Катерина завжди там, і Михайло переконаний, що ця жінка була відправлена до нього долею.
Хто не піклується про соціальний статус
Матовий Дамон. (актор)Лук'яна Барросо. (бармен) У 2003 році після зйомок фільму «Щоб у тебе» Метт припинив місцевий бар, а краса з Аргентини поїхав актор божевільний. Вони одружилися двічі.: у 2005 році без лавських церемоній і бенкетів, а також в 2013 році на розкішному курорті «Сугар пляж» на Карибському острові Сент-Люсія.
свінгери (Корона Принц Норвегії) іMette-Марита (випадковий) До зустрічі з Хааконом, Мет породжував сина чоловіком, який прокурив для володіння лікарськими засобами, і вона сама використовувала протиправні препарати. царської сім'ї проти такого союзу. Тільки Королева Соня отримала Mette-Marit відразу і безумовно, позбавляючи, що Останній повинен залишатися в минулому. І найголовніше, син любить цю дівчину.
Ті, хто не піклується про штамп в паспорті
Shakira і Gerard Pique (7 років разом) Під час зйомок відео для пісні Waka Waka Waka. Шакіра і Герард також народилися в той же день, тільки співак 10 років старше відомого футболіста. Вона завжди приходить до своїх ігор.Для підтримки улюбленого, і він фанат своєї роботи.
Eva Mendes і Ryan Gosling (6 років разом) Новий рік почався на множині, але особисте життя пари зберігається в строгій секреції. Він був Eva Ryan, який отримав нагороду за La Land: В той час як я був співом і танці, моя леді була піднята наша дочка, вагітна з нашою другою дитиною і намагаючись допомогти своєму брату виграти бій проти раку. Якщо вона не була для неї,Ця статуя була взята кимось іншим.?
Ті, хто не піклується про різницю в національності
Зе Салдана іМарко Перегой Для італійського художника американська акторка Я одружився тільки через місяць після того, як я зустрівся з нею. Всі важливі події, які відбуваються в житті цієї пари, залишаються секретними. Але відомо, що Марко і Зое вже стали батьками красивих близнюків і успішно займаються кар'єри.
Метью Макконагей. іКаміла ельфий Метью був обід в ресторані і помітив sultry Бразильська жінка святкуючи її день народження. Актор не може попросити красу на сьогоднішній день, і вона не була відмовлятися від красивого американського. Новинка прокручена миттєво, і після 5 років Camila запропонувала Саму Матвію.й Пара в даний час є 3 красивих дітей.
Для кого зовнішній вигляд не важливий
Cate Бланкет іАндрій Уптонй Коли ми зустрілися, Андрій здавав мене, і я зданий непристойним йому. А потім сидимо там, і він раптом поцікавив мене. Я думав, "Це!" Актриса не звертала увагу на зовнішній вигляд іГоловне для неї було знайти людину, з якою можна реалізувати будь-які творчі плани.
Христина Гендрікс. іДжеффрі Аренд.й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тим не менш, це Крістіна, яка попросила Джеффрі за номер телефону на початку зустрічі. По-перше, щоб визнати свою любовй
Фото на рексуму попереднього перегляду
через www.rexfeatures.com/
12 сюрпризів, які чекають туристів в Китаї
6 правил догляду, завдяки яким ноги завжди будуть виглядати бездоганно