Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо Ваші почуття є взаємоповно.
Веб-сайт 12 знаменитих пар, які доводять, що не можуть бути стандарти в питаннях серця.
Ті, хто не піклується про зростання
Марія-Кате Ольсен (1.57 см) і
Олів'є Саркозин (1.90 см) Знаючи любов Марії-Кате для древнього, Саркози оприлюднив круглу суму для старої особняки в Манхеттені, і вони незабаром одружилися.
Весілля відбулася в строгій таємниці- присутні лише близькі.
Даніель Радкліфф. (1.65 см) і
Ерин Темно. (1.70 см) Ерин не тільки висококласний, але і 5 років старшого. Не дивлячись на різницю висоти, незважаючи на вік, не може заважати роман.
Пара планують весілля цього року.й
Хто не піклується про вік
Тільда Свінтон і
Сандро Копп. Вони разом 13 років, і вони не втілюються.
18 років вікова відмінність. За 13 років Тільда стала мишею німецького художника. Побачити, що кожен має право бути щасливим, не дозволяючи незнайомцям жити.
Катерина Зета-Джонс і
Михайло Дуглас- дивовижний пара. Кошик
Одноденний 25 років І ми приїжджаємо до нас. Михаїл вперше побачив Катерину на закритій прем'єрі Маски Зорро і закохав на перший погляд. Коли почався чорний стейк, Катерина завжди там, і Михайло переконаний, що ця жінка була відправлена до нього долею.
Хто не піклується про соціальний статус
Матовий Дамон. (актор)
Лук'яна Барросо. (бармен) У 2003 році після зйомок фільму «Щоб у тебе» Метт припинив місцевий бар, а краса з Аргентини поїхав актор божевільний.
Вони одружилися двічі.: у 2005 році без лавських церемоній і бенкетів, а також в 2013 році на розкішному курорті «Сугар пляж» на Карибському острові Сент-Люсія.
свінгери (Корона Принц Норвегії) і
Mette-Марита (випадковий) До зустрічі з Хааконом, Мет породжував сина чоловіком, який прокурив для володіння лікарськими засобами, і вона сама використовувала протиправні препарати. царської сім'ї проти такого союзу. Тільки Королева Соня отримала Mette-Marit відразу і безумовно, позбавляючи, що
Останній повинен залишатися в минулому. І найголовніше, син любить цю дівчину.
Ті, хто не піклується про штамп в паспорті
Shakira і Gerard Pique (7 років разом) Під час зйомок відео для пісні Waka Waka Waka. Шакіра і Герард також народилися в той же день, тільки співак 10 років старше відомого футболіста.
Вона завжди приходить до своїх ігор.Для підтримки улюбленого, і він фанат своєї роботи.
Eva Mendes і Ryan Gosling (6 років разом) Новий рік почався на множині, але особисте життя пари зберігається в строгій секреції. Він був Eva Ryan, який отримав нагороду за La Land: В той час як я був співом і танці, моя леді була піднята наша дочка, вагітна з нашою другою дитиною і намагаючись допомогти своєму брату виграти бій проти раку. Якщо вона не була для неї,
Ця статуя була взята кимось іншим.?
Ті, хто не піклується про різницю в національності
Зе Салдана і
Марко Перегой Для італійського художника американська акторка
Я одружився тільки через місяць після того, як я зустрівся з нею. Всі важливі події, які відбуваються в житті цієї пари, залишаються секретними. Але відомо, що Марко і Зое вже стали батьками красивих близнюків і успішно займаються кар'єри.
Метью Макконагей. і
Каміла ельфий Метью був обід в ресторані і помітив sultry Бразильська жінка святкуючи її день народження. Актор не може попросити красу на сьогоднішній день, і вона не була відмовлятися від красивого американського. Новинка прокручена миттєво, і після 5 років
Camila запропонувала Саму Матвію.й Пара в даний час є 3 красивих дітей.
Для кого зовнішній вигляд не важливий
Cate Бланкет і
Андрій Уптонй Коли ми зустрілися, Андрій здавав мене, і я зданий непристойним йому. А потім сидимо там, і він раптом поцікавив мене. Я думав, "Це!" Актриса не звертала увагу на зовнішній вигляд і
Головне для неї було знайти людину, з якою можна реалізувати будь-які творчі плани.Христина Гендрікс. і
Джеффрі Аренд.й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тим не менш, це Крістіна, яка попросила Джеффрі за номер телефону на початку зустрічі.
По-перше, щоб визнати свою любовй
Фото на рексуму попереднього перегляду
через www.rexfeatures.com/