20 блискучих фраз, випадково витерті уві сні

Є люди, які мають цей непотрібний талант розмови в сонці. Іноді вони незначно віддають свої секрети, а іноді - блискучі перли. Вранці не пам’ятають нічого.

Веб-сайт Я збирав історій людей, які перебували в одному місці, і в той же час з цими близькими, щоб розповісти про свої мрії.

• Одномісний номер: Соняшникова олія, zebra, спілка, вам потрібно нічого або ні? ?
  • Одного разу, коли Дад будував гараж, він подав маму на плечі в ніч і сказав: «Ми покладемо ще один ряд цегли. й

• Приміщення з медичного відділу поговорили латинську ніч перед тестом. Луд, відмінна і хрипка.
  • Чоловік просить, "Дякую вам закрити двері?" Не скажу мені, що я хочу, щоб піти в сусід, і розповісти її, щоб закрити двері. Покладіть до ліжка.
  • У літньому таборі мої радники і я вирішив відтворити жарт на пару спальних діточок, перевірити старий міф, що якщо ви поставите свою руку в теплій воді, він негайно змочувати його штани. І сказав:"Ком на, мадам. Я не можу купатися!
доб.

• «Я королеву, королеву,» Я тримала розповіді про весь табір уві сні після конкурсу краси, в якому я навіть не завоював.
  • Я відкрив свої очі і сказав до мого сусіда, «Соррі, це всі хвости Декала. й

• Мій хлопець постійно йде в його сонці. Він сказав: «Див мене ножа». Я запитую, що ніж. І сказав він: "Див мене ножа, я не збираюся вбити всіх, мені потрібно поголити ноги."
  • Сплячий брат в середині ночі стрибає з фразою: "Бойс, мороз - 40!"

• Я сказав до моєї мами, відключивши цей пилосос, курки заморожують. І переїзд, не в супермаркеті.?
  • "Садіння наших перемог!" Я показав дружину на 3 роки, і знову закохався.

• У мене є безсоння, лежачи, читання книги з телефону. Чоловік прокинувся в лямці, захоплює плеч: «Чи мій блакитний шоколад?
    Me (joking): "У холодильнику. На місці.
    З блаженним посміханням він падає на подушку і продовжує спати.
  • Три з нас один раз скинувся в одному номері: мій хлопець і я частую однакове ліжко і мій брат в наступному. Наступного ранку мій хлопець каже: мій брат уві сні говорить: «Ми повинні піти!» – і я також відповідав йому уві сні: «Чи не зараз!»
Фото на сонталкінман
На основі досягнення, Оверед, sleepkinman

через Sleeptalkinman.blogspot.ru