357
15 класних вчителів, які повинні бути нагороджені Nobel
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
МиВеб-сайт Ми знайшли 15 викладачів, які надихають своїх студентів, навчають їх думати за межами коробки і просто занурювати їх. Ми сподіваємося, що з часом буде більше і більше таких вчителів світу.
Щодня мій однокласник малює кота дня на чорному борту. І сьогодні він хворий. Учитель просто вийшов телефон і почав виводити кота з Інтернету. Я люблю цей хлопець.
Учитель бажав допомогти хлопчикам, які не було батьків. Так вони почали «Гентльменський клуб», де діти навчаються зав'язувати зв'язки, подрібнити руки і т.д.
Як довести, що творчість можлива в будь-яких обставинах.
Ці учителі колись взяли ці смішні фотографії для журналу.
Тексти пісень, а це означає: А потім вони вирішили зробити його традицією.
Сьогодні мій алгебрактор став в руках, щоб пояснити мені те, що навпаки. р.
І вчив нас вірність і наполегливість життя.
Коли перша пара була переміщена з 9 до 7 ранку, цей вчитель негайно знав, що він збирався. Pyjama riott.
Учитель показує дітей, як покласти на носок, оскільки він не дозволяв дати освітньому лекції для підлітків про те, як використовувати презервативи. 1 2 3 4 5+
Хороший вчитель може заохочувати навіть такі дрібні речі.
У цій школі викладачі одягаються героями серії «Приватний детектив Magnum».
Це був перший раз, коли я шкодував фінішну школу.
Краща фотографія в класі Журнал
Цей учитель хімії середньої школи просто вогонь.
Цей викладач математики відзначив 100-річчя з дня народження студентів початкової школи.
Фото на попередній перегляд
F2%F2%F2%F2A%F2A%F2A%F2A%F2%F2%F2%F2%F2%F2%F2%A%F2%F2%F2F%A%F2F%A%F2F%A%F2F%A%F2%F2%A%F2%F2%F2%F2%F2%A%F2%A%F2%A%F2A%F2%A%F2A%A%F2%A%F2A%F2%A%F2A%F2A%F2%A%A%A%F2%A%A%A%F2A%A%F2%F2%F2%F2%A%A%A%A%F2A%A%A%A%A%A%A%F2A%F2%A%A%F2%F2%F2%A%F2%F2%F2%F%F2%F%F%F2%F2%