"Я сказав вам, щоб купити кору!"

Молодий єврейський чоловік прийшов до синагоги, щоб попросити порад.

- Реббе, допомогти мені. Я жити в одному будинку з моїми трьома дітьми, дружиною і матір'ю. Не єдиний вільний куточок ... Реббе, що ми робимо?

- “Купити собаку!” раббі відповів.

- Собака? Але, Рабин, я сказав, що я не мав кута в моєму будинку, щоб сидіти в тиші!

до І я сказав, що ви повинні купити собаку.

Прислуханий, купив собаку. Через місяць хлопець з катуванням дивився назад до рабин і сказав:

- Реббе! Які поради ви даєте мені? Це тільки гірше. Ця собака завжди дрочить навколо будинку, барок, дітей кричить, мати-в-прави...

- “Купити коза!” раббі відповів.

- Гоат? Але, Реббе...

- Купити козинку! rabbi переривався хлопець.

Він купив козу. Через два тижні той же хлопець прийшов до синагоги з величезними сумками під очима і практично атакував рабин:

- Реббе! Збережіть мене! Цей козячий правий в моєму домі собака кидає на нього, а сини і мати-в-право!

- Тепер купуйте корову! rabbi відповів.

- Сонце? Але, Рабин, не ви думаєте, що це занадто багато?! Непристойний хлопець проголошений в жаху.

- Я сказав вам, купивши корову!

Хлопець купив корову. Через тиждень він ледь відкрив двері до синагоги і знизився безладно перед рабинкою.

«Я мав велику повагу для вас, але через ваші поради, я не маю життя на всіх». Будинок – це мес! Але знову запитую, що робити?

- Тепер, мій дорогий, продаю собаку, кози і ваш коу.

На наступний день хлопець переходить в синагогу з щасливою посміхатися на обличчі і поспішає на раббі:

- Реббе, Реббе, я так вдячний! Дуже добре, тому в будинку було багато кімнат!

Веб-камера