210
Як засвідчив викладача
, Україна
Це перший іспит року в дуже складному предметі. Старший викладач, який проводить його адреси студентам, зібраних в аудиторії:
— Гентльмен, скільки ви впевнені, що знання мого суб’єкта стверджується «вибухом»?
Дві студенти піднімуть руки.
до Отже, принесіть тестові книги, учитель говорить з посміханням і кладе найвищий бал в них.
За кілька хвилин після того, як старий професор знову звернувся до студентів:
Скільки ви думаєте, що він добре знає мій предмет?
П'ять хлопців стрибають зі своїх місць. Учитель бере свої тестові книги і відображає позначку в них. Через десять хвилин професор каже,
- Добре, хто ще думає, що вони можуть отримати три точки?
П'ятнадцять людей піднімають руки. Учитель збирає свої кредити, кладе їх «задовільним» і випускає студентів.
Гентльмен, решта «незадовільний». Я чекаю на тебе,
Всі інші студенти були заміщені, але один з них отримав і сказав:
до Вибачте мене, професор, який день відбудеться?
- Ну-ух-ух-ух-ух, старий професор, давайте сьогодні. Так, джентмени студентів, скільки ви впевнені, що знання мого предмету стверджується «видатковим»?
Веб-камера
Це перший іспит року в дуже складному предметі. Старший викладач, який проводить його адреси студентам, зібраних в аудиторії:
— Гентльмен, скільки ви впевнені, що знання мого суб’єкта стверджується «вибухом»?
Дві студенти піднімуть руки.
до Отже, принесіть тестові книги, учитель говорить з посміханням і кладе найвищий бал в них.
За кілька хвилин після того, як старий професор знову звернувся до студентів:
Скільки ви думаєте, що він добре знає мій предмет?
П'ять хлопців стрибають зі своїх місць. Учитель бере свої тестові книги і відображає позначку в них. Через десять хвилин професор каже,
- Добре, хто ще думає, що вони можуть отримати три точки?
П'ятнадцять людей піднімають руки. Учитель збирає свої кредити, кладе їх «задовільним» і випускає студентів.
Гентльмен, решта «незадовільний». Я чекаю на тебе,
Всі інші студенти були заміщені, але один з них отримав і сказав:
до Вибачте мене, професор, який день відбудеться?
- Ну-ух-ух-ух-ух, старий професор, давайте сьогодні. Так, джентмени студентів, скільки ви впевнені, що знання мого предмету стверджується «видатковим»?
Веб-камера