342
10 оповідань про тих, хто не потребує все це помилкова думка більшості
Побоюючись не дотримуватися модних і популярних тенденцій, багато людей нашого часу забувають, що це означає бути гарною людиною.
Веб-сайт Я переважаю оповідань людей, які щасливі жити звичайним життям, без роздумів і помилковості.
980 р.
- Зараз дуже модно розглянути себе соціопатом: «Я соціопат, і тому не маю друзів», «Я соціопат, і мій кіт мій найкращий друг».
Ви коли-небудь зустрілися з реальним соціопатом? Я навчався з двома з них і працював з однією. Це страшні люди, які не говорять Привіт всім, не спілкуючись, не можна працювати з цими людьми в команді, вони просто заважають, що ніхто не не існує. Це реальний психічний розлад.
Ви не маєте друзів, тому що ви є нудними людьми.
- Всім друзям походять в фітнес-центри, виходячи з гарної фігури, впевненості в собі. І Я. Але не всі встигли грати в популярний спорт.
Я лікар. Днів на роботі, у вільний час я читаю літературу професія, курси підвищення кваліфікації, додатковий тренінг. Займає час і гроші. Шановні клієнти!
- Коли вона була невеликою, побутовою твариною, особливо чистими Прості коти і собаки живуть з бабусями, які люблять їх. І тепер кожен другий - собака! Модний: Huskies, pugs, Йорки і іграшки з китайською скоринкою.
Подруга працює в ветеринарній клініці, вона каже, 3-4 тварини в день замісу. Причини: м'яко в кутку; забитий стілець; не приніс; немає часу ходити; "Я хочу спати вранці." Які ці люди думають? Я хочу, щоб він був таким же, як і раніше, не "Я хочу, щоб husky!" О, ні, ставити його до сну, pug є в моді!
- Я на автобусі, і є хлопець, в якому можна розірвати джинси по вулиці. Але що жарт: хлопець, здається, не має ідеї, що його труси видно більше, ніж самі джинси, адже взимку.
- Зараз не модно влаштовує Ваше звичайне життя: простота робота, сім'я, діти, скутість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І я щасливий, що моя робота проста, але корисно, що я одружений з тим же твердим працівником, який 24 я маю дочку, відпустку один раз на рік, іпотека на нашому затишному гнізді і сімейних цінностей. І я люблю нормальне життя.
- Ви прогуляєтеся по вулиці, дівчата досить красиві. Одяг чистий, праска, модний. Добре макіяж, красиве волосся. Фемінність і натхнення. Але це все просто шоу.
Я живу в жіночому гуртожитку, і це завжди так! Я очищаю після кожного. Руки вниз зараз. Що неправильно з сьогоднішніми дівчатами? Чому комплексний манікюр і гель-лак став охолоджувачем, ніж звичайні чистоти і комфорт?
- Тепер це модно не дивитися телевізор: зомбі коробка, мозкові плавлення і так далі. Я теж думав, але не кинути його! Зараз я тільки дивую канали про тварин, продукти харчування та інші корисні програми. Я дізнався про акули, навчився працювати з ножем, як Jamie Oliver, весь час дізнаючись щось про здоров'я, виховання, різні ігри. Діти не бояться показувати ці канали. Ви просто повинні розподілити те, що дивитися.
- Кожен зараз має деякі новікутні весілля: сукні одного кольору для наречених, весілля ніч в розкішних готелях ... У моєму випадку, в 1996 році весілля було переважно молодіжне весілля, всі студенти, все це величезна компанія після весілля (в їдальні) проживала ніч на нашому будинку, і я з братом-в-правом – на нашому ліжку, і мій молодят – в рулоні з гостями на підлозі. Я написав власний ransom в вірші і пофарбував своїми постерами. І було весело.
- Я виросла в російській сільській місцевості і побачила курчат і худоби загиблими для їжі. Я жив у Москві. Це популярне, але в основному, тому що це модно і нічого більше. І я не можу зрозуміти, і вони не розуміють мене: люди просто не знають, що це подобається мати домогосподарства в сім'ї 8.
- Мій син у 2-му класі. Я працюю консультантом в магазині одягу і трохи більше, ніж миючий засіб. Природно, я не можу дозволити собі витрачати гроші на деякі модні тринкети.
Син навчається в гімназії, де діти найбагатших людей у місті навчаються. Я оплачую за цю школу останні гроші, поки моя дитина отримує хорошу освіту.
З одного дня вони запитували, щоб принести те, що вони люблять більшість і писати про це. Один з дітей приніс черепаху, хтось приніс собаку, хтось приніс його водне обладнання, одна дівчина приніс таблетки від Apple. І мій дитина ... приніс мене. Я навіть повірив, коли він читати книгу.
номінальний #image744865