Я не розумію,

У мене є найкрасивіший чоловік. Як і будь-який чоловік, він має власні таргани, і є досить кілька. Наприклад, він принципово не йде на мікроавтобуси, якщо пункт призначення може бути досягнуто громадським транспортом. Крім того, він твердо вірить, що даючи колір - це стерильність і безземні відходи. Він вважає, що краще подарувати дружині дорогі ковбаси. Мій чоловік є дуже практичною особою.

Один зимовий вечір я знайшов два маленьких квіткових горщики на підвіконні. Після того, як з землі з'явилися цибулинні паростки. Моя дочка і я був дуже щасливим і вже шукав, щоб спробувати урожай. Зростали цибулю і зростали міцніше, оскільки наше непривабливе бажання його смакувати.

Одного дня ми чекали чоловіка, щоб піти на роботу і нарешті вирізати цибулю. Моя дочка швидко варила овочевий салат. Вони ратують і благополучно забули про своїх темних знесен. На наступний ранок чоловік дізнався, що він був відсутній:

- Де? Де квіти?

до Які квіти? Що означає цибулю? Так ми розсипаємо її в салаті і даємо її вчора.

до Мій чоловік змінив своє обличчя і після хвилини він пояснив:

- Яка цибуля?! Вони були вафодилами! Я виросла, я хотів здивувати вас восьмого березня! Я викопаю цибулю в котеджі, зробив все по книзі, точно розрахував час! Ви...

Мій чоловік був справжнім романтичним.

Веб-камера